Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármas szexhez (2 férfi 1 nő)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas szexhez (2 férfi 1 nő) hol lehetne harmadik félt (pasi), találni? Mennyire nehéz?

Figyelt kérdés

2024. jún. 2. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:

48.

Köszönöm hogy kifejtetted mire is gondoltál.

Igen sajnos sok olyan van nem csak párok közül de aki csatlakozna is hogy 0 reakció de azért oda irja jönne.

2024. jún. 4. 06:12
 52/72 anonim ***** válasza:

Pontosan, én is így gondolom.

A való életben sem csak a külső a lényeg, bár egyre gyakoribb hogy mindegy milyen az ember, ha jól néz ki.

A korrekt, normális elutasítással egyébként semmi bajom nincs, emberi módon elfogadom.

Attól viszont kiráz a hideg, ha egy rövid válaszra sem méltatnak

2024. jún. 4. 07:54
 53/72 anonim ***** válasza:

Nyilván így van, bár én a csatlakozni vágyók oldaláról látom csak. Nyilván a sok átverés miatt a párok is bizalmatlanabbbak, de szerintem egy esélyt megérne a dolog, akár csak egy rövid válaszban is.

Én egyébként nem az a durr bele típus vagyok, szeretem megismerni a leendő partnerem😊

2024. jún. 4. 07:57
 54/72 anonim ***** válasza:
100%

Igen te arrol az oldalról én erről.

Jól csinalod ha nem durr bele tipus vagy mert ha már ilyen van akkor minimum szerintem is előtte egy káve vagy barmi részünkről hogy ismerkedjünk lassuk is egymast szimpatikusak vagyunk e.

Elötte mar levelezésnel is kicsit szűrhető hogy mennyire aktuális a személy.(már ha válaszol)

2024. jún. 4. 08:26
 55/72 anonim ***** válasza:

Pontosan erre gondolok én is.

De ugye ha a parok részéről nem kapok választ, nehéz megismerkedni😀

2024. jún. 4. 10:02
 56/72 anonim ***** válasza:
60%

Női ismerősöktől tudom, hogy bármit írsz AZONNAL (pár percen belül) több SZÁZ válasz érkezik. Én megértem, hogy nem válaszolnak mindnek, hogy "Bocsi, de nem téged keresünk".

Valamelyik partnerkeresőn egyébként van erre egy gomb: "Köszi, nem téged kereslek." válasz küldése és mellé még egy letilt gomb is ott van.

Szerintem ezt meg kell érteni a férfiaknak, hogy 99,9999%-ban nem fogunk választ kapni soha. Pont mint a buszon, vonaton, diszkóban, koncerten, bárhol.

50/F

2024. jún. 4. 10:52
 57/72 anonim ***** válasza:

Nah tessék...

Ki van írva kerek-perec,hogy 35-50 éves párt keresünk GY-M-S megyéből.És hogy egyedülálló pasit NEM keresünk.

Erre ír egy 27 éves egyedülálló pasi Szegedről..

Megírtam neki,hogy "szia,bocs,de jelenleg nem keresünk szóló pasit."

Erre letilt.

Szóval akkor?

2024. jún. 4. 22:14
 58/72 anonim ***** válasza:
Mi Golden Gate-en kerestünk a párommal.
2024. jún. 4. 22:26
 59/72 anonim ***** válasza:

Sikeresen?

2024. jún. 4. 22:34
 60/72 anonim ***** válasza:

58-as vagyok.

Igen, mi kifejezetten férfias, magas, sportos pasit kerestünk, nagy intim mérettel. Találtunk, viszont nagyon nehezen és hosszas keresgélés, egyeztetés, szimpátia építés stb. után. Sokan írtak, a legtöbbjüket nem tartottuk megfelelőnek, a maradék 10%-ból szűrtünk még a végén.

2024. jún. 4. 22:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!