Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben szóbajött a hármas szex, de a feleségem mondta hogy akkor inkább pasi legyen a harmadik. Ez a gyakoribb felállás?
Én se viselnék el egy másik nőt az ágyban. Fele annyi idő jut rám és nő ne nyaljon vagy ujjazzon, nem vagyok bi. Nem jön ki a matek.
2f 1n felállásban már hetero szinten lehet foglalkozni mindenkivel. Szopás-punci vagy punci-anál
Szerintem a pasik se lennének olyan lelkesek a hármas felállással ha akkor nekik kéne szopni a beszállót/ fordítva vagy csak félidő jut nekik a mókából. (Nyilván nem a biszexekre gondoltam)
Én is csak úgy tudnám elképzelni hogy 2 pasival vagyok. Pl.1 dug és egyet szopok.
De engem ne nyaljon csaj ne ujjazon stb. Én meg aztán hozzá nem érnék más pinájához.
2 csajjal meg egy pasi mit tud csinálni? Engem dug a másikat csokolja vagy 2 csak szopja? 1 csaj mindig üresben van így.
Én hetero pasi vagyok,de engem jobban izgat a 2 pasi/1 nő felállás.Azért,mert a nőmnek akarok jót,azt akarom,hogy ő legyen elkényeztetve elsősorban.
Bár ő biszex,így párokkal szoktuk színesíteni a szexuális életünket.
Hármasban 2 pasival még nem csináltuk.Jelenleg is érdekes lehet számunkra egy győr környéki 40-es,kedves,ápolt pasi,aki nem csak a lukat látja a nőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!