Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben szóbajött a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben szóbajött a hármas szex, de a feleségem mondta hogy akkor inkább pasi legyen a harmadik. Ez a gyakoribb felállás?

Figyelt kérdés
máj. 26. 09:04
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Valami baj lenne így?
máj. 26. 09:06
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
igy mar nem tetszik, mi?
máj. 26. 09:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Dehogynem, sőt!
máj. 26. 09:09
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Azt hiszem,hogy igen.Férfit könnyebb találni,meg ha mindenki hetero akkor is maga az aktus egyszerre kivitelezhető,nem kell várni arra,hogy az egyik végezzen.Két lány estében mivel neki egy farka van az egyik lánynak néző szerep jutna.
máj. 26. 09:16
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Én se viselnék el egy másik nőt az ágyban. Fele annyi idő jut rám és nő ne nyaljon vagy ujjazzon, nem vagyok bi. Nem jön ki a matek.

2f 1n felállásban már hetero szinten lehet foglalkozni mindenkivel. Szopás-punci vagy punci-anál

Szerintem a pasik se lennének olyan lelkesek a hármas felállással ha akkor nekik kéne szopni a beszállót/ fordítva vagy csak félidő jut nekik a mókából. (Nyilván nem a biszexekre gondoltam)

máj. 26. 10:31
 6/8 anonim ***** válasza:
96%

Én is csak úgy tudnám elképzelni hogy 2 pasival vagyok. Pl.1 dug és egyet szopok.

De engem ne nyaljon csaj ne ujjazon stb. Én meg aztán hozzá nem érnék más pinájához.

2 csajjal meg egy pasi mit tud csinálni? Engem dug a másikat csokolja vagy 2 csak szopja? 1 csaj mindig üresben van így.

máj. 26. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:

5,6

Hány évesek vagytok?

jún. 4. 13:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én hetero pasi vagyok,de engem jobban izgat a 2 pasi/1 nő felállás.Azért,mert a nőmnek akarok jót,azt akarom,hogy ő legyen elkényeztetve elsősorban.

Bár ő biszex,így párokkal szoktuk színesíteni a szexuális életünket.

Hármasban 2 pasival még nem csináltuk.Jelenleg is érdekes lehet számunkra egy győr környéki 40-es,kedves,ápolt pasi,aki nem csak a lukat látja a nőben.

jún. 12. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!