Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármas szexhez (2 férfi 1 nő)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas szexhez (2 férfi 1 nő) hol lehetne harmadik félt (pasi), találni? Mennyire nehéz?

Figyelt kérdés

2024. jún. 2. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:

36# Hasonló korú, kedves párra gondoltunk.45-60 évesig. Igazából járatlanok vagyunk ennek a szervezésében.Ismeretségi körünkben nem imerünk olyan férfit, nőt, párt, akik benne lennének. Persze ezek "kényes" kérdések.Nem mindenki nyitott erre.

Kritériumok? Ez relatív fogalom lenne, hogy kinek milyen a szexuális kultúrája. Kinek mi a jó. Vannak fantáziáink, de nem olyan elrugaszkodott.

2024. jún. 3. 10:29
 42/72 anonim ***** válasza:

32(férfi) vagyok érdekelt a dologban főleg hogy egyik álmom a 3as felállást de szigorúan a nő örömére.

Exemmel míg jártunk akartuk ki próbálni csak akkor lány nem volt aki szívesen kötélnek állt volna.

2024. jún. 3. 22:21
 43/72 anonim ***** válasza:
57%

Ugyan, hagyjuk már😅😅😅

A sok harmadikat kereső pár arra nem hajlandó, hogy legalább esélyt adjon megismerni a másikat...

2024. jún. 3. 22:28
 44/72 anonim ***** válasza:
43/43 ebben van valami
2024. jún. 3. 23:21
 45/72 anonim ***** válasza:

43!43 ezt kicsit kifejtenéd bővebben?

Nálunk alap hogy nem csak gyere s lekúr s egyéb..

Legyen meg legalabb egy ismerkedős tali s utana ha szimpatikusak vagyunk s ő is akkor folytatjuk.

2024. jún. 3. 23:24
 46/72 anonim ***** válasza:

Nekem két pár is lemondta aznap..

Volt egy viszont ahol a pár nő tagja terhes volt. Csillagos ötös volt az egész élmény. BékésM

2024. jún. 4. 04:53
 47/72 anonim ***** válasza:

43

Sok idióta írástudatlan,olvasni,szövegértelmezni képtelen,egyből a farkát mutogató tahókkal van tele egy ilyen szexpartnerkereső.

Aki nem ilyen,annak mindig visszaírok,még akkor is,ha tudom,hogy nem lesz semmi belőle.

2024. jún. 4. 05:41
 48/72 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szívesen kifejtem bővebben igen.

Arra gondolok, hogy hiába írja ki a sok pár, hogy férfit keres, valójában nem is keresnek.

Én szívesen csatlakoznék harmadikként, de hiába írok több soros, normális bemutatkozó levelet, vagy csak egy egyszerű "sziasztok, xy vagyok, z éves, szívesen megismernélek titeket", SOSEM kaptam még választ, egy esetet kivéve.

Abban a válaszban volt egy email cím illetve egy mondat, miszerint küldjek oda képet. Küldtem. Válasz azóta sincs. Szóval ennyit arról, hogy ki mennyire keres...

Sosem küldök farokszelfit, a fent említett leveleket írom, jó helyesírással, átgondoltan.

Mégsincs válasz, ennyi

2024. jún. 4. 06:01
 49/72 anonim ***** válasza:
A 40-es válaszolónak igaza van. És ahogy a 45-ös írta. Kell egy beszélgetés, kávézás előtte, hogy meglássuk, kialakul-e az a "vonzalom". Mondják, hogy szabályokat kell lefektetni előtte. De úgy gondolom, hogy nincs erre feltétlenül szükség, hacsak nincs valakinek abszolut kizáró ok. Akik már voltak ilyen helyzetben, azt mondják, hogy különös élmény. Jó lenne ezt megtapasztalni. És bizony, nem mindegy, hogy milyen az a harmadik nő, férfi, vagy akár pár. Én reménykedem, hogy ezt az örömöt is meg tudjuk adni egymásnak.
2024. jún. 4. 06:04
 50/72 anonim ***** válasza:
48-as,ez érdekes. Egyéb ismerkedéskor is beszélget az ember egy kicsit. Nem csak a külsőre hagyatkozik. Illetve ez egy oda-vissza történet. Mi sem biztos, hogy szimpatikusak vagyunk a másik félnek. De egy beszélgetést megér. És emberi módon le lehet rövidre zárni.
2024. jún. 4. 06:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!