Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármas szexhez (2 férfi 1 nő)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas szexhez (2 férfi 1 nő) hol lehetne harmadik félt (pasi), találni? Mennyire nehéz?

Figyelt kérdés

2024. jún. 2. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
100%

27 vagyok

Szerintem sem célszerű ezzel indítani,mert a legtöbb nő még szexkapcsolatban sem igényli ezt az infót ífy direktben az elején.

Ha arra kerül a sor,úgyis kiderül,hogy mekkora a cerka.

A páros férfi tagját meg esetleg elijesztheted,ha esetleg a tied jóval nagyobb.

Ketten döntenek...

2024. jún. 2. 21:08
 32/72 anonim ***** válasza:
100%

Lényeg a lényeg, a kritériumok nem derültek ki azóta sem.

Itt mindenki harmadikat keres, mégsem derül ki semmi abból, ki kit keres😅

2024. jún. 2. 21:34
 33/72 anonim ***** válasza:
Én megírtam valakinek privátban.
2024. jún. 2. 21:36
 34/72 anonim ***** válasza:
Valakinek biztosan
2024. jún. 2. 21:39
 35/72 anonim ***** válasza:

Ez minket is érdekelne. Közöttünk is feljött már ez a téma. Szeretnénk feldobni a szexuális együttléteinket. Jól működünk együtt így sem unalmas. ☺️ De szeretnénk megélni. Egyikünknek (F) volt már része 2n/1f felállásban. 2f/1n, esetleg jól összeszokott pár is szóba jöhetne.

Nem vagyunk már fiatalok. 60N,50F.

Tényleg nehéz lehet találni, hiszen csak párkapcsolatot is nehéz kialakítani.

2024. jún. 3. 06:13
 36/72 anonim ***** válasza:
100%

És mik a kritériumok?

2024. jún. 3. 06:23
 37/72 anonim ***** válasza:
100%

A Kritériumok engem is érdekelne?

Mi is Párként Keresünk igaz Mi női beszállóval.

Nem egyszerű sajnos

2024. jún. 3. 08:28
 38/72 anonim ***** válasza:
70%

Azóta sem derültek ki a komoly elvárások🤣🤣🤣

Igaz, már nem is érdekel

2024. jún. 3. 09:43
 39/72 rmis ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem hátrány, ha a férfi előre közli, hogy mekkora a mérete. Ha ezzel elijeszti a férfit, akkor annak mindenféleképpen az lenne a vége, hogy a férfi visszalépne, vagy nem érezné magát jól a hármas felállásban. Férfiként úgy gondolom, hogy ha már férfi csatlakozik hozzánk, legyen már öröme a nőnek, hiszen általában nem a kis méretet keresik… Legalábbis nálunk ez az alap felállás. Nyilván ehhez teljesen nyitottnak kell lenni es tudomásul kell venni, hogy ez csak a szexről szól.

2024. jún. 3. 09:49
 40/72 rmis ***** válasza:
100%
Hogy mennyire nehéz? Szerintem nagyon. Ha csak az alap dolgokat nézzük, ne legyen tök leélve, viszonylag normálisan nézzen ki, lehessen vele írásban kommunikálni (legalább azt az egy-két mondatot tudja leírni olvashatóan). Itt már a férfiak háromnegyede kiesett…ha azt nézzük, hogy térben és időben is illeszkedjen hozzánk (ne 500 kilométerre lakjon), akkor már a 99% kiesett 🤣
2024. jún. 3. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!