Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon vonz a szex egy izmos pasival de én kövér lány vagyok?
"19
Én is ezt akartam írni. De nekem egy kedves lánybarátom van így. Ő is inzulin rezisztens Ő alacsony de mielőtt meghízott, egy jó alakú lány volt. Csak kapott fogamzásgátlót, és a 60kg ról szépen lassan felcsúszott még 120 ra is, de azóta megint 100 alatt van. Úgy hogy ő se kajál, szinte semmit.
Kb annyit tudsz tenni mint én kövér pasiként hogy egy fiatal vékony lánnyal dugjak. Semmit.
Csorgatod a nyálad.
Bár hogy pontosak legyünk neked van valós esélyed ugyanis minden csaj talál olyat magának amilyet akar. Így biztos hogy vannak izmos srácok akik a dagadt lányokra gerjednek....csak kevesebb mint amelyik a szintén sportos lányokra
Csakhogy fiatal vékony kvábol pl sokkal több van mint izmos férfi kvábol, tehat ha tényleg ennyire akarod, te tudsz érte fizetni
Ő nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!