Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk orál után amikor a csaj szája spermás lett csókolóznátok vele?
#31 sokáig azt hittem, komolyan beszélsz, de ennyi fszság után kezdem azt érezni, hogy nem😂 pacsi, már majdnem elhittem!
Ja és egy kérdés: TE szereted a feleségedet? Nem magadat a feleségeden keresztül, hanem Őt? Tudod, az olyan, hogy az ő szempontjai is számítanak neked, sőt, az övéi elsősorban, és csak utána a tieid. (Nem, a cipővádárlás nem jelenti azt, hogy szereted.)
Csak mert a Bibliában ez is szerepel ám, közvetlen az általad idézett részek után.
Ugye nem hitted el, hogy van felesége...?
#34 fene tudja, lehet, hogy amikor a lány hozzáment, akkor az aberráltsága még nem volt ennyire nyilvánvaló, azóta meg nincs lehetősége otthagyni őt akár pszichés, akár fizikai akadályok miatt.
Lehet pl, hogy ő is elhiszi mindezt, amit a barom férje gondol, esetleg megkérdőjelezni sem meri, vagy magát gondolja rossz feleségnek/kereszténynek, amiért legbelül érzi, hogy valami nem oké a házasságával. Fizikai akadályokat meg nem részletezem, annyiféle bántalmazás létezik, ami miatt egy nő nem tud kilépni a kapcsolatból. Mindenesetre én nem tartom kizártnak sajnos, amiket ez itt leír, nagyon vallásos körökben olvasni, hallani lehet egy-két rettentően cifrát.
Bele se merek gondolni, hányan élhetnek így... 😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!