Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az az álmom hogy két csaj áll rajtam és közben csókolóznak egymással?
Figyelt kérdés
Ez valami fétis lehet vagy mi ?2016. aug. 11. 11:44
1/6 Gotland válasza:
Ha a taposás a lényeg, akkor rakj magadra négy 25 kg-s cementes zsákot, ugyanazt az élményt visszakapod.
3/6 anonim válasza:
Igen, fétis. Szokatlan, de vannak durvábbak is. Azt nem tudjuk megmagyarázni, hogy ezt miért akarod, de biztos van akivel/akikkel megvalósíthatod. :)
4/6 A kérdező kommentje:
nekem az mindegy hogy ismerős e vagy sem mert nekem az lenne a lényeg hogy én csak nézem és semmi érzelmem nem lenne feléjük csak gyönyörködnék
2016. aug. 11. 15:23
5/6 anonim válasza:
Primitiv szex kultúrával rendelkezel.
6/6 anonim válasza:
Még ha egy lány áll is rajtad, azt is nehezen bírnád ki, nem hogy kettő. Hogy gondoltad? Hason fekszel és úgy állnak a hátadon? Te lány vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!