Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostival natúr szex/anál?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostival natúr szex/anál? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2024. máj. 30. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
21%

Anál volt csak ami natúr de hozzá évekig jártam azért engedte. Szintén évekig csináltuk így de nem lett semmi bajom se.

Másik helyre sose engedte, de azt elérte hogy miatta lettem análszex függő

2024. máj. 30. 15:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Nálam is hasonló a helyzet, vagyok egy lánynál már egy ideje, és csak fenékbe engedi natúron. De nagyon kipróbálnám punciba is, így lehet elmegyek valakihez, aki engedi mindkettőt natúrba.
2024. máj. 30. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
32%

Egyszerre többel inkább ne csináld natúrban. Az már rizikósabb jóval.

Inkább maradj annál az egynél. Mellette én se csináltam mással natúrban (natúr francia persze mehet)

2024. máj. 30. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha neked engedi gumi nélkül, akkor valószínűleg másnak is, tehát jó eséllyel elkaphatsz valamit tőle.
2024. máj. 30. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Gratula...
2024. máj. 30. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
58%

Ott a kulcs a #4-nél.

Aki igényesebb, nem véletlen nem engedi SENKINEK.

2024. máj. 31. 09:02
 7/7 anonim ***** válasza:
58%

Prostival csak gumival én azt mondom.

Normál barátnővel csináltam milliószor gumi nélkül análba de én is úgy gondolom, hogy ha neked engedi a prosti akkor másnak is.

2024. jún. 2. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!