Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy negativ tapasztalatom egy prostival. Szuzesseg elvetelre mentem. Leblokkoltam. Azota miota lany kozeleben vagyok felek ,hogy megint az lenne. Hogyan lehet pozitiv tapasztalatom es hogy be gorcsoljek ezen?
Figyelt kérdés
jan. 8. 22:16
1/4 anonim válasza:
Menj el egy másikhoz is.
Nekem pl. elsőnél nem állt fel rendesen, nem tudtam neki betenni… Égő volt, de annyira nem foglalkoztatott, adtam neki jattot. Viszont félárbócon 4* leszopott és mind a 4 alkalommal a szájába mentem el.
3 hónap múlva mentem egy milfhez, mondjuk sokkal durvább volt a franciája is, de 15 percig szopott és nem mentem el, annyira álltam, hogy simán meg tudtam dugni, semmi gond nem volt.
Csak annyi, hogy 2 perc alatt elsültem.
3. alkalommal már szinte profi voltam és simán bírtam 20 percet is.
2/4 anonim válasza:
Ne legyenek komplexusaid. Hidd el, sokan hittük azt előtte, hogy valami irtó gázok vagyunk, de aztán kimerült, minden rendben. Az eleje néha döcögős. De a járással, úszással, vezetéssel és a bringázással is így van, nem igaz?
3/4 anonim válasza:
Nekem az első 5 másodperces volt. Mostmár azon görcsölök hogy el tudjak élvezni. Sokan kezdik így. Később rendbe jön. Csak ne görcsölj rá.
A második, harmadik már jobb lesz.
4/4 anonim válasza:
Menj happy finish masszázsra, de előtte ne verd ki 5 napig :) Ott nem egyből kell állnia, hanem van időd "felkészülni" fejben, ellazít a csajszi, s ha mégsem áll akkor sincs gond, legalább kaptál egy jó masszázst :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!