Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen lányok? Volt vele tapasztalatotok?
Volt már olyan lánnyal tapasztalatotok aki mondta hogy ő ugyan egyáltalán nem szubmisszív és soha nem is akar az lenni, de amikor az ágyba kerültetek, hirtelen nagyon durván ki tudtátok hozni a szubmisszív hajlamait?
Ha igen, hogyan történt? Nem úgy értem hogy rá erőltettél valamit, hanem hogy pl egyszeruen ugy felizgult hogy hirtelen előjött egy olyan énje amit addig ő maga sem ismert..
Milyen mértékű szubmisszivitásra gondolsz?
Ha te vagy az illető férfi, akkor leírhatnád hogy mit csináltál stb hogy értsük, mert ennek sok árnyalata van.
Az is szubmisszív hajlam, ha valaki szimplán élvezi hogy a pasi irányít a szexben, kicsit vadabb keményebb dugást diktál, esetleg kicsit megpaskolja a fenekét és meghúzza a haját a nőnek.
És az is szubmisszív hajlam, ha a nő élvezi hogy addig szorítják a nyakát amíg fuldoklik, keményen könnyesre szopatja a pasi, lenyomja a torkán a farkát tövig, kinyalatja vele a fenekét lehugyozza stb
Te is látod hogy teljesen más szinteken mozog a kettő példa
Mellesleg a legtöbb nő szereti az első variációt, csak nincs elnevezve senki hogy sub meg dom. Én pl ezt nem is nagyon sorolnám a bdsm értelemben vett szubmisszivitáshoz. Egyszerűen a legtöbb nő úgy van programozva, hogy szereti ha egy férfi határozot az ágyban is. Szóval amit írsz, lehet hogy ez a karegória, azért mondta hogy nem is szubmisszív. Meg mert lehet hogy neki is mást jelent subnak lenni
Sub N
7es
Igen, ez nagy igazság. Tulajdonképpen csak az változik, hogy kinél milyen erős ez a hajlam, tehát hogy a normális szexet szereti, ahol a férfi irányít, és adja a tempót, vagy már arra vágyik, hogy kikössék, pofozzák, stb. Szerintem még a dominák is subok alapvetően, csak azért lesznek dominák, mert nem találnak egy magabiztos férfit, aki megadja nekik azt, amit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!