Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal gondolkozunk a párcserés szexen és egymás előtti szexen. Kinek volt már benne része, milyen tapasztalatokkal és milyen játékszabályokkal csináltátok?
Kezdjétek azzal hogy nagyon-nagyon alaposan átbeszélitek egymás között ki miért vágyik rá, mit szeretne megélni, mi az ami "tilos". A játékszabályokat közösen alakítjátok ki. Ami mindenképpen kerülendő az érzelmi töltetű "dolgok", van akiknél a csók, ölelés, simogatás stb. Óvszer igencsak javallt. További tipp: az azonos neműek tartsák a kapcsolatot egymással, NE ismerős legyen (úgy biztosítható hogy legközelebb kihagyjanak a "buliból")
Ha ez megvan akkor a legegyszerűbb ha elmentek egy swingerbe "páros" napon amikor csak párok v. szóló nők mehetnek. Ott nem csak 100%-ban kamumentes emberekkel tudtok találkozni, de adott a hely, az idő is. Nem kell egyből fejest mindenbe, szétnéztek, beszélgettek másokkal ők hogyan élték meg s utána otthon átbeszélitek az élményt s a hogyan továbbot.
Nekem csak hármasban volt részem. 2L és 1F. Annyi szabály volt csak, hogy a másik lányt nem dughattam meg, csak nyalhattam, ujjazhattam és csókolózhattunk, Ő meg csak orálozhatott. A 2 lány azt csinálhatott egymással, amit szerethettek. Amíg a barátnőm lovagolt, addig a másik lány a számon ült és nyaltam.
Nem volt később féltékenykedés, az elején leszögeztük, hogy ez csak játék és semmi más.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!