Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, - kiindulva abból, hogy a partneretek minőségileg tökéletes a szexben - izgat titeket, hogy hányszor tud egymás után elmenni?
Figyelt kérdés
Tudjátok, hogy egymás után hányszor tud-e menni a partneretek? Vagy egy után általában mindenki megáll? Gondolkodtatok arról, hogy mennyit bír? Esetleg próbára is tettétek?
(A bevezetőt azért írtam a szex minősgére való utalással, hogy a "minőség a mennyiség felett" dallamú válaszok elejét vegyem. De természetesen mindenki azt válaszol, ami kedvére van.)
2021. márc. 28. 17:44
1/6 anonim válasza:
A pasim az első együtt töltött èjszakàn 5x èlvezett el.
Azóta is 2-3 megy neki.
Én sajnos csak nyalástól tudok elélvezni.
2/6 anonim válasza:
Tisztában vagyok a partnerem teljesítőképességével és ez oda-vissza így van. Szoktuk feszegetni a határokat természetesen. Kettő menet szinte mindig van de bírja a hármat is. Nekem meg elég változó, sikerült már a nyalásnál a csúcsra érnem.
3/6 anonim válasza:
Én férfiként nehezen találok olyan lányt, aki bírja, és szereti is az én szexuális aktivitásomat. Minden nap szexelnék, van hogy egy nap többször is! Volt egy csaj akivel reggel 8.-tól du. 4.-ig szexeltünk. Fantasztikus volt, és este már Írt SMS-t hogy ezt a napot minél hamarább meg kell ismételni. Sajnos kevés ilyen lány van! Vagy?
4/6 anonim válasza:
3
Itt a gyk n minden pasi ennyire potens.
5/6 anonim válasza:
4. Nem csak itt! Ki kell próbálni! Sajnos kevés ilyen lány van!
6/6 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogy egy pasi hányszor megy el, hanem hogy közben ki tudja-e elégíteni a partnerét 🤷♂️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!