Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül férfiként naturista strandra menni jó ötlet?
Nem fognak rögtön kinézni, hogy biztos kukkolni jött?
Az sem baj,ha felizgulsz.Csak úgy csináld,hogy ne vegyék észre a többiek.Ezt úgy kell,hogy minimum olyan mélyre kell menned,hogy ne lehessen látni az álló farkadat felülről.Ha a víz zavaros akkor nyert ügyed van.Volt,hogy kb. fél méterre volt tőlem a hölgyike és (szerintem) nem vette észre,hogy maszturbáltam.Az arcomon látszhatott, hogy élvezek és az ondó fel jött a víz felszinére.Akkor elmosolyodott és tovább állt.Máskor meg két tini lány (lehettek vagy 14-15 évesek),becsaltak egy hasonló koru srácot és a vízben fel állitották a srácnak és azon nevettek,hogy az meg nem mert kimennia vízből.(ez tengerben történt)
máj. 30. 23:52
Figyelj apukám, nehogy már az ilyen helyekre járogatóktól félj, hogy majd erkölcsöt osztogatnak neked... hogy mért meztelenkedsz ott, meg mért van nyitva a szemed. Felvállalta, hogy nem zavarja, ha látják. Ha zavarja, pucérkodjon otthon. Nem kell három percig telibe bámulni a másikat, ennyi.
máj. 31. 00:16
#11 észre lehet venni és hordoz némi kockázatot. Láttam hasonlót, a fószer a vízben mászkált és eléggé észre lehetett venni, hogy matyizik közben. Az egyik nő pasija (nem volt egy kisdarab) megelégelte a dolgot és nem túl barátin rángatta ki a figurát a vízből. Elég hamar csinos kis kompánia gyűlt össze lincshangulatban, a tagnak szerencséje volt hogy pár pofonnal megúszva a dolgot le tudott lécelni a strandról.
Egy sima strandon sem tolerálják a hasonlót, de egy nudin meg pláne nem!
máj. 31. 00:23
#12 erkölcsöt tényleg nem osztogatnak, csak kivágnak a strandról.
máj. 31. 00:23
Inkább téged fognak kukkolni:-)
máj. 31. 09:40
16/23 A kérdező kommentje:
Berényben és Délegyen is voltam egyedül, soha semmilyen negatív dolog nem ért, szóval szerintem nincs mitől tartani.
máj. 31. 12:41
Hát mivel a szexualítás kategóriába írtad, ezért nem. Ha a szabadidő kategóriába tetted volna, akkor igen lett volna a válaszom.
máj. 31. 16:19
Egyetértek a #18-assal! Ha azért mész, hogy napozz, strandolj, jól érezd magad akkor persze, nyugodtan.
Ha azért hogy kukkolj/recskázz, vagy azt hiszed, hogy a nudin valamiféle szabadtéri orgia zajlik, akkor el se indulj. Utóbbinál csalódni fogsz, előbbinél meg kellemetlenség érni.
Ettől még persze lehet ismerkedni a nudin is - kb. pont annyira mint bármilyen textiles strandon. Ott sem nyerő, ha odamész nyálcsorgatva egy nőhöz, hogy jujdeszexivagy.
máj. 31. 22:09
A naturista strand nem a szexről szól. Csak mondom. Ha ilyen célzattal mennél, jobb lesz ha el sem indulsz.
jún. 1. 03:11
Kapcsolódó kérdések: