Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt bármilyen szexuális élménye naturista strandon?
Figyelt kérdés
Ha volt elmesélnétek hogyan történtmáj. 16. 14:35
1/13 anonim válasza:
Volt sok kellemes élményem,de az nem szexuális kategória. L
3/13 anonim válasza:
1-es hogyne lenne ez a kategória a szexuális élmény
4/13 anonim válasza:
Úgy tudom azért ki is tilthatnak. Ne legyél hülye..
5/13 anonim válasza:
Nem kell ahhoz nudista strand. Mi fürdőruhás strandon is szoktunk dugni (a vízben).
6/13 anonim válasza:
Sajnos még nem akartam össze erre nyitott lánnyal, de örömmel olvasom, hogy léteznek ilyenek :)
7/13 anonim válasza:
Egyszer jártunk ilyen strandon. Én még annyi álló farkat egy helyen nem láttam … mint később kiderült a páromnak ez tetszett nagyon, hogy rá -rá néztem egy két ilyen ágaskodó farokra, ezért vitt el oda. Nem tudom ezt mennyire lehet élménynek nevezni de hátha hasznos volt neked.
8/13 anonim válasza:
Én is voltam már nudista strandon, de pont, hogy egy álló farkat sem láttam. az enyém sem állt fel, mert oda nem azért mennek. Kimondotan ciki, ha valakinek feláll és azokat megvetően kezelik, akár ki is dobják onnan!
9/13 anonim válasza:
Nudista strandon semmilyen. Az nem arról szól.
10/13 anonim válasza:
Hivatalos nudista strandon ha valakinek szexuális élménye lesz, azt páros lábbal rúgják ki. Vadnudin, vagy swingerstrandon lehet, de az más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!