Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb segg? Többi lent. Kort és nemet is!
#49: Neked meg minden más anorexiás deszka. Ezért nincs ennek értelme, nincs mindenkinek általánosan tökéletes, kinek mi az ízlése. Inkább örüljetek hogy nem jelentetek konkurenciát egymásnak. :)
#50: Szerintem valamit nagyon benéztél barátom.
Nekem a 42-es volt az első válaszom a témában, ahol egy az egyben leírtam, hogy a belinkelt röpisek nem anorexiásak, hanem vékonyan sportosak. Az idézett "beéred a nem tökéletesekkel is"-t nem értem honnan idézed, sehol nem írtam ilyet. Innen kezdve az utolsó bekezdés is értelmetlen nekem címezve. Nagyon sajnálom (igazából nem, mert lepereg) hogy épp csak azt nem veszed észre, hogy abba szállsz bele, aki az általad belinkelt alakot megvédte.
"Az idézett "beéred a nem tökéletesekkel is"-t nem értem honnan idézed, sehol nem írtam ilyet."
Idézlek akkor téged:
*Én csak kiállok a nem tökéletes alkatú nők mellett*
És akkor tovább folytatva...
"Nagyon sajnálom (igazából nem, mert lepereg) hogy épp csak azt nem veszed észre, hogy abba szállsz bele, aki az általad belinkelt alakot megvédte."
Akkor nézzük csak meg ezt újra. Én vagyok a 46-os válaszoló, és konkrétan ezt írtad nekem címezve:
*de 46-nak mindenki zsíros aki nem deszka.*
Kíváncsi lennék, milyen az, amikor nem veszel védelmedbe valakit. De az ilyen "megvédésre" nem tartok személy szerint igényt.😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!