Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb segg? Többi lent. Kort és nemet is!
máj. 27. 14:48
21/53 anonim válasza:
Itt én photoshopot látok. Olyan nincs, hogy valaki csak seggre hízzon, sehol máshol nem.
22/53 anonim válasza:
19. De ez bőven a normális alatt van, tehát KÓROSAN SOVÁNY!
24/53 anonim válasza:
25/53 anonim válasza:
24. Beteg az ízléses, ezek deszkák..
Én testépítek, ezek a képek borzasztóak...
És nyitott nőként is taszítanak.
.
26/53 anonim válasza:
Hát engem pedig a testépítő nők taszítanak, a sportos nők viszont vonzanak.
27/53 anonim válasza:
26. A sportos nem itt kezdődik.
Na pont az ilyen """férfiak"" miatt van a sok anorexiás, bulémiás nő, aki sosem fogja elfogadni magát, ha nem 40 kiló vasággyal.. 😔😔😡😡😡
28/53 anonim válasza:
29/53 anonim válasza:
30/53 anonim válasza:
Szívecském, egyfelől a két kép nem ugyanabból a szögből készült.
Másfelöl bemutattam egy rakat képet, milyenek a sportos lányok. Nem egyet. És azt is, hogy milyen a kórosan sovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!