Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb segg? Többi lent. Kort és nemet is!
33-as: Az addig rendben van, hogy évek óta jársz terembe, de attól még a más sportot űzőket miért kell ennyire lenézni? Szerinted egy versenyszerűen röplabdázó nő "ellustult anorexiás"? Miért van az, hogy a kondizó, edzőterembe járók hangosabbik része lenéz minden más sportot űzőt, csak az a jó amit ő csinál, ahogy ő néz ki? Pedig pont egy testépítéssel komolyan foglalkozónak kell(ene) tisztában lennie azzal, hogy a különböző inzenzitású, és jellegű edzések egész más testet, izomzatot eredményeznek.
Igen, a képeken levő lányok valóban vékonyak, nem olyan jellegű az izomzatuk mint egy testépítőnek. Attól még igen is sportosak, ne nevezzük már őket ellustultnak, mert nevetséges. Az meg hogy kinek mi tetszik, egyéni izlés kérdése.
Már önmagában az, hogy azt mondod, "a nőiesebb nők". Mitől a lipicai segg az úgymond "nőiesebb"?
Egyébként leírtam, és újra leírom, a konditeremtől senkinek nem lesz lufisegge.
Az három okból lehet:
1) Kipárnázott nadrág
2) Photoshop
3) Zsírfarúság
Az izomtól nem lesz nagy sosem.
44. Nem lesz nagy, nem is ezt mondtam. De szerintem szebb ha valaki nem anorexiás. 😄
Nem is mondtam hogy a lufi segg rendben van.
A nőies nőn azért van egy pár kiló plusz, szerintem sokkal szebb.
Senkit nem mondtam le. Ha neked a vékony nők tetszenek, akiknek nincs popsijuk vagy melluk, akkor az tetszik neked, nekem rendben van.
"De szerintem szebb ha valaki nem anorexiás. 😄"
A probléma ott van, hogy a te elmebeteg fejedben ez anorexia.
"A nőies nőn azért van egy pár kiló plusz, szerintem sokkal szebb."
Az még rendben van, hogy neked mi tetszik, és mi nem. De ki vagy te, hogy meghatározó, mi "nőies", és mi "nem nőies", hogy ezzel indokold meg?
"Senkit nem mondtam le. Ha neked a vékony nők tetszenek, akiknek nincs popsijuk vagy melluk, akkor az tetszik neked, nekem rendben van."
Van. Mellük is és popsijuk is. Bornírt dolog egyáltalán már azt mondani is, hogy "nincs", amikor nyilvánvalóan van, csupán csak azért, mert nem kövér. Nem attól "van" valami, mert zsíros.
Jajj, te lovag! Hátha beakad egy pár potyaprivát, mi?
Mellesleg: ezzel elismerted, hogy amiket linkeltem, nem anorexia, hanem tökéletes alak. Te pedig pusztán "beéred a nem tökéletesekkel is". Vagyis neked az igényed más, nem az ízlésed. Akkor minek a porhintés?
Hozzáteszem: ezzel egy nőt sem fogsz megfogni. Ők nem azt akarják érezni, hogy "beéred" velük, hanem hogy számodra _tényleg_ ők a tökéletesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!