Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb segg? Többi lent. Kort és nemet is!
máj. 27. 14:48
31/53 anonim válasza:
Attól, hogy sportruhát húztak, izom az nulla...
És nem, nem kell Schwarzeneggernek lenni egy nőnek sem, de a sportos nő nem a 12 éves kisfiú-seggnél kezdődik, mutathatsz bármit.
(Én nem anorexiásoztam le senkit, többen is írunk itt...)
32/53 anonim válasza:
Az izom az nem lipicai segg.
Aki sokat dolgozik combokra és fenékre - márpedig a kézilabdás/röplabdás lányok igen - azoknak bizony lemegy róla a zsír, és kemény izom alakul ki a helyén. A lufisegg az nem izom.
33/53 anonim válasza:
32. Amit te mutattál, azok vékony lányok, nem izmosak.
Évek óta járok a terembe, engem egy ellustult, anorexiás nőket kedvelő kisfiú ne oktasson már ki..
35/53 anonim válasza:
Ennek a szemellenzős megrögzöttnek hiába magyarázzuk...
36/53 anonim válasza:
35. Juj, azt hittem a hülye írt. Bocsi, véletlenül zöld helyett pirosat adtam. :(
38/53 anonim válasza:
Fura hogy senki se mondta ScarJot, pedig ő általában tarolni szokott a pasik közt, de sokszor még a nők köt is. Nekem határozottan ő jön be, nem kell hozzá a legnagyobb seggnek lennie, pont jó így is bőven. A többi része meg pláne kárpótolná az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!