Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság az átlag péniszméret tényleg ekkora nagy már? (gyakoris komment)
Figyelt kérdés
Szerintetek tényleg igaz, hogy marha nagy tévhitben vagyok és a 15/3,5-ös péniszem átlag alatti?
Mert ugye senki nem vallja be, hogy mekkora neki valójában, a csajok pedig szintén ködösítenek és titkolóznak, hogy mennyi is jó nekik igazából.
Őszintén megmondom nekem már nagyon elegem van az állandó titkolózásból!
máj. 26. 18:38
11/12 anonim válasza:
Szerintem az ilyen önbevalláson alapuló statisztikák mind kamu. Én prostikat biznák meg, Budapest, Miskolc, Debrecen, Pécs stb stb, találomra hármat négyet minden városban, szépen mérjék meg az ügyfeleik péniszét valós körülmények között. Oda jár minden féle ember, pontosabb számokat kapnánk. Az önbevalláson alapuló (15-ös az enyém, 19-et meg bevallok) kb így zajlik szerintem a mai forma.
12/12 anonim válasza:
8as Tényleg úgy gondolom, hogy nézőpont kérdése. Nekem 20centi. Ahova járok edzeni a zuhanyzóban akik nem szégyenlősek és nem takargatják magukat azokon is látszik még lankadtan is, hogy azért van nekik. Van két barátom és nekik is elmondásuk szerint 19-20centi. Itt meg mindig a sírás megy és remélitek, hogy mindenkinek kicsi a farka mert valami cikkben amit valószínű szintén egy kisfarkú írt azt írták, hogy az átlag 12cm. Úgyhogy innen nézve szerintem simán 18centi az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!