Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltabb lányok! Mennyire gyakori a 20 cm feletti hosszúságú farok?
Egyáltalán nem olyan ritka a nagy méret, mint ahogy itt a legtöbben szeretnék beállítani...
Én is voltam már egy pár pasival, 13-ból négynek volt 20cm vagy feletti, és mindössze csak kettőnek volt 17 cm alatt.
Lányként szerintem nem olyan nehéz nagy farkú pasit találni ha valaki ezt szeretné.
8-as vagyok
Nem veszem sértésnek, és azt sem állítom, hogy a teljes férfi népességben ekkora az aránya a nagy farkúaknak mint az én mintámban :D Szerintem inkább 5-10% lehet a valódi eloszlás.
De az, hogy mi nők rossz szemmértékkel vizsgáljuk a méreteket, teljes tévhit. Ha két kézzel megfogok egy farkat és még bőven kilóg a makk a kezeim közül, azzal már simán be lehet lőni a valós méretet.
Vastagságnál ugyanígy, hogy mennyire érem át két ujjal. Arról már nem is beszélve, hogy a szám és a puncim is elég érzékeny ahhoz, hogy észrevegyen ilyen méretkülönbségeket :)
Ha pedig valakivel elég ideig van kapcsolatban az ember, akkor simán eljuthat oda, hogy le is méri rendesen centivel, vagy egyre több dologhoz tudja viszonyítani a méretét. Pl én egy filigrán alkat vagyok, és volt pár ami kb akkora volt mint az alkarom...
De ettől még nem azt akarom mondani, hogy csak és kizárólag az ilyen és ekkora pénisz a jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!