Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki tapasztalta már,milyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki tapasztalta már,milyen?

Figyelt kérdés

Egy 19-20 cm-s farok nagyon fáj szex közben?

Vagy orál közben nagyon kellemetlen?

Az igaz,hogy elérheti a méhszájat?

2020. nov. 14. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Igen, faj, sok elojatek kell nagyon
2020. nov. 14. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

- Nem.

- Az kettőtöktől függ.

- El hát, de mi azzal a gond?

2020. nov. 14. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

Ezért vagyok a partnerrel mindig óvatos

Akkor engedd a dolgot ha bízol benne

2020. nov. 14. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Vastagságtól is függ, és nem csak elérheti a méhszájat hanem már egyértelműen el is éri, minden esetben ha tövig akarod tolni. De ajánlom, hogy ne tedd, mert az tényleg fájhat, ha nem vagy elég óvatos.

Nekem kicsit kellemetlen volt hogy nem igazán éreztem azt hogy nagy részét be tudom kapni, és így olyan érzést keltett bennem, hogy szájjal nem tudom igazán kényeztetni a partnerem. De komolyabb probléma nincs belőle, csak tanuld meg használni ha fiú vagy. Ha lány akkor meg lazulj el.

De a legfontosabb főleg ilyenkor a kommunikáció, előjáték és őszinteség.

2020. nov. 14. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ hogyan használják... s igen elérheti, igen kellemetlen is tud lenni. Egyébként - póz függvényében - egy normál méret is elérheti, de ugyebár azt sem ész nélkül toljuk.
2020. nov. 14. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!