Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Manapság az átlag péniszméret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság az átlag péniszméret tényleg ekkora nagy már? (gyakoris komment)

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek tényleg igaz, hogy marha nagy tévhitben vagyok és a 15/3,5-ös péniszem átlag alatti?

Mert ugye senki nem vallja be, hogy mekkora neki valójában, a csajok pedig szintén ködösítenek és titkolóznak, hogy mennyi is jó nekik igazából.

Őszintén megmondom nekem már nagyon elegem van az állandó titkolózásból!

máj. 26. 18:38
A kérdező szavazást indított:
Igen, manapság már nagyobb az átlag, mint amit a női magazinok cikkei állítanak
Nem, továbbra is az az átlag amit nem a gyakorin hanem a a női magazinok cikkeiben olvasol
33 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Én simán elhiszem, hogy ennyi az átlag csak épp ők a segglyukuktól mérik. :)

Elég sokat szoktam kamban masztizni más pasikkal is és rendszeresen rá szoktam kérdezni, de sokszor olyan pasik is vernek méretben saját bevallásuk szerint (13cm az enyém) akikről messziről ordít, hogy kisebbek nálam vagy max kb. az a kategória.

Csak nézd meg, hogy hány pasi tud 2 kézzel masztizni, a többségnek a saját keze is simán lefedi a cerkát. Akinek meg kicsi, átlagos azok nem szívesen mutogatják, mert benyalták ezt hogy 18-20 cm az átlag.

máj. 26. 18:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
És mégis mitől lenne nagyobb manapság? :D
máj. 26. 18:57
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
#2 Mert a női magazinok ilyeneket írnak.
máj. 26. 19:03
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Az egész világot tekintve kb 13 cm az átlag hosszúság és 11,6 cm a kerület, 11,6÷3,14=3,7 de mivel a péniszek szinte mindig szépelesebbek így az átlag pénisz kb 3,9 cm széles.

De feltételezzük, hogy kaukázusi vagy európában, itt az átlag hosszúság kb 15 cm(ez a csontig nyomott átlag) az átlag kerület pedig 12cm ami kb 4-4,1 cm szélességnek felel meg.

Tehát az általad említett péniszméret itt európában átlagos hosszúságúnak és ha nem is vékonynak de egyértelműen átlag alatti vastagságúnak számít.

máj. 26. 20:20
 5/12 anonim ***** válasza:
3%
20 cm a farkam,hidd ek a 15 cm tényleg kevés..Nem egy kisfarkú utáni nőt kellett istenesen megb.sznom.
máj. 26. 20:22
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

5

90 %-re tippelném a hozzászólásod alapján, hogy trollkodsz, mert nem hinném, hogy egy kellő szexuális tapasztalattal rendelkező férfi, aki már látott testközelből nőt, ennyire ne lenne tisztában a női intim anatómiával.

(Vagy még van az az opció, hogy nem a farokcsontodtól kéne mérned a farkadat.)

máj. 26. 20:52
 7/12 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem nézőpont kérdése. Nekem 20centi hosszi és kb 4,5cm vastag. Aki nem hiszi járjon utána.
máj. 26. 21:24
 8/12 anonim ***** válasza:
76%

7

Férfi létedre komolyan úgy gondolod, hogy az átlag péniszméret "nézőpont kérdése"?

Azért remélem, a fatengelyes női logikáról szóló vicceken te is szoktál nevetni! :-)

máj. 26. 21:28
 9/12 anonim ***** válasza:
92%

Nem nőtt az átlag.

Sokan kamuznak.

A 15 cm az bőven jó kategória.

Amelyik nőnek meg több kell lehet venni dildót, pénisz köpenyt stb.

Egy kapcsolat a úgysem a centikről szól ez sekélyes, felületes gondolkodás. KB tini koromban érdekeltek ezek.

jún. 4. 09:50
 10/12 anonim ***** válasza:
jún. 4. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!