Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belemennétek egy ilyen "üzletb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek egy ilyen "üzletbe" ?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy 19 éves vagyok és még szűz, pasi. A házban lakik egy kiscsaj, fiatalabb mint én, és udvarolgattam neki stb. Gyakran sétáltatjuk együtt a kutyákat és olyankor beszélgetünk dolgokról, szexről stb.

Kérdezte hogy ki szoktam e verni, hogyan maszturbálok , közben szoktam e rá gondolni stb. Kérte hogy küldjek róla vidit neki. Végül küldtem és nagyon bejött neki, azt mondta hogy ha fizetek neki egy tizest akkor a műpuncit amit használok ő fogja a "kezelni" és ha szépen megkérem szájjal is csinálja. Elsőre nagyon bejött a gondolta, de nem tudom mi lehet ebből később.

2024. máj. 26. 13:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

Hány éves?

19 évesen tényleg csak prostira lenne esélyed??

2024. máj. 26. 13:41
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Adj neki egy 20-ast és akkor meg is dughatod.
2024. máj. 26. 13:42
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
O mennyi idos?
2024. máj. 26. 13:44
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Kamu.
2024. máj. 26. 13:54
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Szép álom.🤣😂
2024. máj. 26. 13:54
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Ha 18 alatt van akkor ez gyermek prostitúció kihasznalasa nevű bűncselekmény úgyhogy ha nem akarsz börtönbe menni akkor ne foglalkozz vele
2024. máj. 26. 13:57
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Elég korán kezdi a szakmát.

Én ezt semmiképp sem fogadnám el. Felajánlanám neki, hogy bartel alapon te is kinyalod és ő is leszop. Az korrekt. De pénzért kiskorúval szexelni nem is törvényes.

2024. máj. 26. 14:02
 8/11 anonim ***** válasza:
76%

Tízért szopatás amatőr csajjal, aki bejön miért ne?

Ha elvinnéd moziba, meg vennél kólát és nasit az is ennyibe lenne.

2024. máj. 26. 14:04
 9/11 anonim ***** válasza:
94%

Bár a beleegyezési korhatár 14 év, de a prostitúció abban az esetben legális csak, ha 18 feletti az illető, adózik és ad számlát és se kitartottja, se kerítője nincs.

Nyílván ha egy prosti nem adózik és vagy futtatják, az nem a te problémád, meg amúgy se foglalkozik vele senki… De a gyermek prostitúciót komolyabban veszik, lehet maga a lány fog ezzel zsarolni ha belemész.

2024. máj. 26. 14:05
 10/11 anonim ***** válasza:
28%
Fiatalkorú és qrva. Sokkal jobbakat is megkaphatsz ingyen.
2024. máj. 26. 14:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!