Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek egy ilyen "üzletbe" ?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy 19 éves vagyok és még szűz, pasi. A házban lakik egy kiscsaj, fiatalabb mint én, és udvarolgattam neki stb. Gyakran sétáltatjuk együtt a kutyákat és olyankor beszélgetünk dolgokról, szexről stb.
Kérdezte hogy ki szoktam e verni, hogyan maszturbálok , közben szoktam e rá gondolni stb. Kérte hogy küldjek róla vidit neki. Végül küldtem és nagyon bejött neki, azt mondta hogy ha fizetek neki egy tizest akkor a műpuncit amit használok ő fogja a "kezelni" és ha szépen megkérem szájjal is csinálja. Elsőre nagyon bejött a gondolta, de nem tudom mi lehet ebből később.
2024. máj. 26. 13:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!