Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez önzőség a részemről? Férfi szemmel ez milyen lehet?
2 éve jársz pszichológushoz és nem tudsz rajta túl lendülni? Akkor nem kell belemenni a másik kapcsolatba. A fejedben kell rendet tenni elsőnek (amit ugye már 2 éve nem sikerült). Túlságosan el vagy foglalva a magad nyomorúságával, csukva van a szemed. Szerinted az exedet érdekli, hogy mit lett veled? Elárulom, hogy lesz.arja. A pszichológus sem tud segíteni, ha te nem változtatsz a saját hozzáállásodon. Máskülönben már nem járnál pszichológushoz.
Sajnálom, de ez az igazság. Ne menj bele másik kapcsolatba, hogy a másikat érzelmileg megnyomorítsd, vagy ha belemész, akkor add át magad neki. Nem értem, hogy mit rinyálsz, komolyan mondom. Kíváncsi vagyok, hogy veled mit tett az exed, amit nem bír a mimóza lelked feldolgozni? Engem pszichésen és testileg bántalmazott, megerőszakolt. Mégis tudok ép ésszel gondolkodni, a másik helyzetébe belegondolni és nem csak magammal foglalkozni.
Kutyaharapást szőrével!
Ne siránkozz, éld az életed! A pszihológusok csak a pénzt szedik ki a zsebedből, látod 2 év alatt sem sikerült "magabiztos csajt" faragni belőled. Nem biztos, hogy jó a taktikázás, ha van kémia és jön a vágy, akkor húzzál bele és éld meg, mint a többi nő. Az exedet meg egy új kapcsolat ki fogja törölni, mint a radír a ceruzarajzot! Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!