Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzőség részemről ha nem akarok 17 évesen fogamzásgátlót szedni?
A barátodtól önzőség hogy azt akar szedetni veled...
Tele van hormonokkal az hagyján hogy a vízből sem lehet kitisztítani... Nem egészséges!!!
Nekem sosem engedné a párom - ha még akarnám is - hogy szedjek.
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Az a fiú a ****, amelyik a gumi miatt vinnyog és hülye kifogásokkal áll elő miatta.
Érdekes módon nekem és sokaknak másoknak sincs semmi baja vele. És én sem hagynám, hogy a párom fogamzásgátlózzon, szintén a fent említett okok miatt - plusz arról nem is szólva, hogy az fg. még ráadásul vágycsökkenést is szokott okozni, és akkor meg már eleve megette a fene az egészet.
Mióta vagytok együtt?
Ha nemrég, akkor miért kér ilyen dolgot.. lehet éppen elkezded szedni, aztán vége lesz a dolognak.. majd szedheted a semmiért, mert aztán nem lesz xy időre pasid.
/persze ezek feltevések, de ilyen korban, nem jellemző az, hogy mostantól örökké együtt. persze nem lehetetlen/
szóval azt akarom mondani, hogy csak akkor szedj, ha már jópár éve vagytok együtt!!! nem 2-3 hónapja.
Nem onzoseg egyaltalan, teljesen ertheto a reszedrol. De azt azert javasolnam, hogy keress fel egy nogyogyaszt, hogy megvitassatok a lehetseges vedekezesi modokat, mert az, hogy 'kihuzza mielott elmegy' egyaltalan nem biztonsagos. A gumi az ok, de ott is azert van egy-ket dolog amit nem art tudni. Pl lejarati ido. Utana konnyen szakad. Es mindig legyen nalad is, mert ilyen teren a fiuk hajlamosak linkeskedni, ha mar teged akar ravenni, hogy szedd a bogyot.
Amugy meg en ketszer kezdtem el szedni, mindketszer hiztam 10kg-t, idegbajos es depresszios voltam, es a venaimmal is gondok lettek tole. Bar a mellekhatasok mindenkinel masok. De az tuti, hogy 17 evesen NE TEDD.
Hmm.
Hát akkor ellehet rajta gondolkozni, mert ugye akkor nem egy futó kapcsolat.
DEEE... azért fiatal vagy még, meg aztán nem is oly egészséges, ahogy mások is írják.
Nekem több éves kapcsolatom van, de nem szedek gyógyszert.
Idősebb is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!