Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót akarok, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót akarok, az hogy megy? Mennyibe kerül, milyen, stb?

Figyelt kérdés
Szóval érdekelne minden róla. MOndjuk ott kezdve hogy elmegyek a dokihoz hogy szeretnék valamilyent... kell valami vizsgálat hozzá? Havonta mennyibe kerül? Milyen gyakran kell bevenni? Minden nap? És minden alkalommal a nődokihoz kell mennem ha újabb adag kell? Havonta vagy hogy?

2013. jan. 21. 23:10
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és hozzátenném hogy sztk-s dokihoz megyek.
2013. jan. 21. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Elmész orvoshoz, ő megvizsgál. Beszélgettek róla, kérdezget, jobb esetben laborba küld vérvizsgálatra. Ezek után felírja a gyógyszert, amit általában naponta kell bevenni ugyanabban az időben lehetőleg. 21 napig szeded, aztán kihagysz 7 napot amíg megvonásos vérzés jelentkezik, ami olyan mint a menstruációd kb. Ha már beállt a szervezeted, és nem érzel mellékhatást, akkor már háziorvos is simán felírja. Általában 3 hónap van egy dobozban. Nem olcsó mulatság-. Amikor én szedtem, az enyém 7000 volt, de kb 5-10 ezer között mozog a 3 havi adag.
2013. jan. 21. 23:13
 3/6 anonim ***** válasza:

1 lépés: Nőgyógyász -> vizsgálat, közlöd mit akarsz. Ő megmondja, hogy túl fiatal vagy hozzá, vagy felírja a vizsgálat alapján azt amelyik "hozzád illik".

2. Ki váltod, 3 havi adagot kapsz.

3. minden nap beszeded amíg egy levél el nem fogy. 7 nap szünet, és a következő levél ugyanúgy...

2013. jan. 21. 23:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 5000 ft/3 hó, de sok fajta van forgalomban szóval az ár változó. Az orvos dönti el, neked milyet ír. 3 havonta menned kell receptért. Na jó a többit már leírták.
2013. jan. 21. 23:23
 5/6 PureGame ***** válasza:
23%
plusz infó ez előbbiekhez: "beállítja" a menstruációd. Én Yasminelle-t javasolnám.
2013. jan. 22. 08:43
 6/6 anonim válasza:

Ám annyit még hozzá fűznék az előttem szólókhoz, hogy ha nem vagy biztos az orvos által kapott tanácsról és gyógyszerről, akkor fordulhatsz másik orvoshoz másodvéleményért. Ami azért érdemes mert páran igen csak elhíznak a fogamzásgátlótól vagy egy kicsit megkutyulhatja a hormon háztartásod ha nem a megfelelő gyógyszert kapod.

És az első válaszadó írta, hogy jobb esetbe elküld laborba. Na ha nem küld el kérheted azt is és érdemes, mert pontosabb eredményt kap az orvos rólad.

2013. febr. 9. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!