Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más pasija sem hajlandó úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más pasija sem hajlandó úgy élvezni hogy lássa a partnere?

Figyelt kérdés
Vagy seggbe vagy punciba vagy szájba. Sehova máshova nem hajlandó. Pedig én szeretném látni mert nagyon izgat az élvezés látványa. Én mindent megteszek neki amit csak kér.
2024. máj. 24. 13:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a párodat, nekem ez sosem volt gond...
2024. máj. 24. 14:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Fura egy pasid van. A férfiak többége egyáltalán nem szégyenlős. A férjem például egész nap meztelenül van otthon és úgy szereti a szexet, ha minél többet lát is belőle.
2024. máj. 24. 16:51
 13/15 A kérdező kommentje:

12. Nem szégyenlős egyáltalán. Ezzel nem is lenne gond.

Nem tudom miért nem teszi meg.

Persze nem ez a világ legnagyobb gondja az életben.

De nekem ez jól esne és szerintem nem is kérek olyan nagy dolgot ezzel.

Ha kézzel kiverem neki akkor is az a vége hogy mikor élvez is a számba akar élvezni.

2024. máj. 24. 17:12
 14/15 A kérdező kommentje:
9. Nem azt szeretném hogy mikor punciban van gyorsan vegye ki ha élvez. De kezimunkánál vagy szopásnál néha jó lenne ha pl.a melleimre élvezne vagy hasamra.
2024. máj. 24. 17:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, hogy milyen az élet, pasik milliói erre vágynak, és nem engedi az asszony, vagy nincs akivel, te pedig kéred, hogy menjen el a melledre, és nem akar...
2024. máj. 25. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!