Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb top csajok csak nagyfarkú partnerrel hajlandóak kezdeni?
Értem ez alatt a mindenki által csinosnak tartott, tanult, értékes nőket akik tudják is magukról, hogy a legjobbak között vannak, tehát szabadon válogathatnak.
Nagy farok pedig kb 18-20 cm.
Nincsenek a legjobbak között! Mert meg vannak rekedve egy szinten, ami primitív! Pont!
Vannak nagyon igényes, kultúrkurvák, nagyon jó nők, még sincsenek elszállva maguktól.. és igen, ezeknek a nőknek a nagy kell, ha tetszik, ha nem…
Szerintem egy ultraszép is lehet értékes, vagy normális emberi értékekkel rendelkező. Egyéni, de tény és való, hogy ma sok szép / ultraszép mutogatja magát Instán, Facebookon, akár még 40-50 felett is.
Férfiként számomra ez visszataszító. Természetesen ugyanez elvárató a nő részéről is, hogy ne a közösségi médián mutogassam magam, vagy tartsak lány haverokat "barátokat". Nincsenek is, sem a klasszikus értelembe vett "fiús hétvégék". Voltak haverok/barátok persze, akiknél eltűntem 3 napra, de nem vágyom már rá. Konstans bebaszás, lan party, bulizás, hogyne, meg volt élve.
Szerintem nem lehet általánosítani az általad megjelölt csoportban szereplő nök igényeit , vagy éppen csupán egy dimmenzióra levetíteni úgy mint a pénisz méret.
Azért szerintem nem szép részedről ennyire lenézni ezeket a nőket , hogy ennyire egyszerűnek feltételezed őket ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!