Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden lány ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány ilyen?

Figyelt kérdés

Egyszerűen kivagyok a páromtól, 9 éve vagyunk együtt és egyszerűen borzasztó mennyire prűd. 50kg, nem tud és nem is hajlandó a jól bevett 3 póznál többet kipróbálni mert vagy nem megy neki, vagy nem kényelmes. Ne gondoljátok extrákra, akár állva, vagy a mosógépre hajolva, de neki úgy nem jó. Meg máshogy sehogy sem, csak missz, kutya, sima lovagló. Nem tud guggolósan lovagolni, hanyatt esik. Próbáltam rávenni, hogy próbáljunk ki játékszereket, pl dildót de az sem tetszik neki,próbáltam vettem masszázs olajat hogy megmaszírozom vele, hátha de az sem jó mert ragad tőle és ez miatt nem akarja.

Egyszerűen semmi újdonságra nem hajlandó, autós szex, minden ilyesmi kizárva.

Én már nem tudom, hogy ezek valóban ennyire nagy dolgok és én akarnék túl sokat vagy vele van a baj... :/

29 éves a lány.

2024. máj. 22. 22:04
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden nő ilyen! Nekem volt már mindenféle. A teljesen inaktívtól a perverzig. Van összehasonlítási alapom bőven. Volt olyan is, aki a sima kutya pózra azt mondta, hogy az megalázó, mert ő nem egy állat. Volt olyan is, akit ütni kellett szex közben, alázni stb, mert azt élvezte. Volt olyan is, aki engem szeretett alázni és diktálni, dominálni. Volt halkan és észrevétlenül élvező, volt hangoskodó. Volt farok mániás is, aki állandóan a farkam gyúrta minden szituban és állandóan szopott kérés nélkül, szopás közben meg fennakadtak a szemei. Volt aki immel-ámmal szopott és rövid ideig. Volt velem egykorú, nálam jóval fiatalabb és jóval idősebb is, de az érett kor nem garancia a jó szexre, ahogy nem minden fiatal csaj béna, hanem nagyon is nyitott és ügyes...Nem folytatom. Minden nő más. Tiszteletben kell tartani az igényeiket. Ha nekem valaki túl sok volt, vagy túl kevés, azzal nagyon hamar szétmentünk.

F/42

2024. máj. 23. 07:54
 32/39 anonim ***** válasza:

A pozitív visszaigazolást kipróbálhatod.

Hogy nincsen semmi számonkérés részedről ami miatt durcizhat, viszont ha belemegy egy új dologba, akkor másnap elviszed vacsizni.

Én így csináltam egy full prúd csajbol anál kedvelő profi mélytorkozót.

Kutya pózhoz meg hasaltasd egy nagy pàrnára. Adj neki feladatokat közben, pl húzd szét kérlek, jutalmazd az engedelmességet.

2024. máj. 23. 09:43
 33/39 A kérdező kommentje:
Hasra fekvést írtátok többet, sajnos azt sem szereti mert nyomja a melleit (?), nincsenek nagy mellei épphogy B kosaras.
2024. máj. 23. 09:52
 34/39 A kérdező kommentje:
Sajnos nem megy bele új dologba, tegyük fel rákérdezek, hogy lenne e kedve kipróbálni másik pózt, azt mondja "hát, próbáljuk meg" de a vége mindig az, hogy 2mp alatt eldönti ez neki nem jó és visszatérünk az eddigiekhez.
2024. máj. 23. 09:54
 35/39 Oldfire ***** válasza:
Igen. Minden nő ilyen.
2024. máj. 23. 10:58
 36/39 anonim ***** válasza:
Miért baj ha 50 kg?
2024. máj. 23. 11:47
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt olyan pasim, aki mindig panaszkodott, hogy nem találok ki semmit. Csakhogy ahányszor kértem, hogy így vagy úgy csináljuk, sose lett belőle semmi, mindig úgy lett, ahogy ő akarta. Úgyhogy feladtam. Panaszkodott tovább, amikor mondtam neki, hogy miért, tagadta.

Lehet nálatok is ilyesmi van a háttérben, akár évekkel ezelőttről. Mondjuk ehhez beszélgetni kell, és hallgasd is meg! Hadd mondja végig, te csak figyelj. Ha úgy érzi, nem érdekel téged, nem figyelsz, nem fog megnyílni, csak mond valamit, hogy ne nyaggasd. Mondjuk ezt vagy 7-8 éve kellett volna, de talán még most sem késő.

2024. máj. 23. 11:53
 38/39 A kérdező kommentje:
Sosem mondott semmit, hogy szerinte hogy csináljuk vagy mi tetszene neki. Sose válaszolt rá, mikor kérdeztem. :/
2024. máj. 23. 13:07
 39/39 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy hogy lehettek együtt 9 éve. Téged frusztrál, hogy ilyen, őt meg valószínűleg az frusztrálja, hogy cseszegetve van ezzel. Nem illetek össze. Miért nem szakítottál vele már ezer éve ahelyett, hogy másoktól kérnéd a visszaigazolást, hogy hú de gáz a csajod? Mi nem fogjuk megoldani a problémádat.
2024. máj. 23. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!