Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány ilyen?
Figyelt kérdés
Egyszerűen kivagyok a páromtól, 9 éve vagyunk együtt és egyszerűen borzasztó mennyire prűd. 50kg, nem tud és nem is hajlandó a jól bevett 3 póznál többet kipróbálni mert vagy nem megy neki, vagy nem kényelmes. Ne gondoljátok extrákra, akár állva, vagy a mosógépre hajolva, de neki úgy nem jó. Meg máshogy sehogy sem, csak missz, kutya, sima lovagló. Nem tud guggolósan lovagolni, hanyatt esik. Próbáltam rávenni, hogy próbáljunk ki játékszereket, pl dildót de az sem tetszik neki,próbáltam vettem masszázs olajat hogy megmaszírozom vele, hátha de az sem jó mert ragad tőle és ez miatt nem akarja.
Egyszerűen semmi újdonságra nem hajlandó, autós szex, minden ilyesmi kizárva.
Én már nem tudom, hogy ezek valóban ennyire nagy dolgok és én akarnék túl sokat vagy vele van a baj... :/
Misszionáriust is csak adott helyzetben szereti, mert nem jó neki ha túl behajlik a lába, kutyában próbálok neki segíteni, hogy is lenne a tuti, de nem tud bepucsítani, csak amolyan egyenes hàtasat. Ezeken szerettem volna, ha változtatna, próbáltam segíteni neki de nem akar semmin se változtatni, próbálkozni sem
2024. máj. 22. 22:05
2/39 anonim válasza:
Én pasi vagyok, de nekem tetszik amit leírtál.
Kipróbáljuk együtt?
2024. máj. 22. 22:07
3/39 anonim válasza:
Dehogy ilyen minden csaj! Ez a nagy átlag, de vannak akik mindenben benne vannak és nagyon élvezik az extrém dolgokat is.
2024. máj. 22. 22:08
4/39 anonim válasza:
Ne haragudj meg de ez nevetséges.
Ha én ilyen lennék a párom már kidobott volna. Dehogy ilyen minden nő.
2024. máj. 22. 22:08
5/39 A kérdező kommentje:
Még egy dolog, tele spamelem teljesen a kérdésem, csak a teljesen kiakadtam màr. Szinte mindig mindent ugyanúgy kell csinálni az ágyban, meg az élet minden területén ilyen betegesen ragaszkodik a megszokotthoz. Mikor mondtam neki poénból, hogy most én alszok az ő oldalán teljesen kiakadt :D
2024. máj. 22. 22:09
6/39 anonim válasza:
És ezt te 9 évig tűröd/tűrted?
2024. máj. 22. 22:15
7/39 A kérdező kommentje:
A legrosszabb, hogy, nem egyenes dolgokat mond hogy ő ezt nem akarja, hanem kifogásokat keres mindig-mindenre. Szerettem volna, ha nem is mélytorkozik, csak megtanulja kicsit mélyebben bevenni szájba, még az sem gond ha nem sikerül csak legalább csinált volna úgy, mintha élvezné és tényleg akarná (nincs óriási farkam) de egyből kifogás, hogy neki refluxja van és biztos nem jó neki aztán ennyi a dolog. Ennek valóban lehet köze hozzá, vagy ez is egy jól megszokott kifogás?
2024. máj. 22. 22:15
8/39 A kérdező kommentje:
#6 Hát már nem tudom, hogy mi van. Teljesen olyan mintha én túl sokat szeretnék, miközben próbálom feldobni az ágyban a dolgot. De lényegében igen
2024. máj. 22. 22:17
9/39 anonim válasza:
És ő 9 éve tűri ezt neked? Ráerőlteted az akarod, érzelmileg zsarolod, le💩od hogy ő mit akar és mi a jó neki...
2024. máj. 22. 22:18
10/39 anonim válasza:
Ő ilyen és kész! Most leírtad a te álláspontod, de szegény lány nem tudja elmondani, mit miért nem szeret, vagy mi miért kényelmetlen neki. Most hogy itt kifröcsögted magad, ettől nem fog változni a helyzet.Csak azt nem értem hogy ez csak most ennyi időt vett igénybe hogy besokallj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!