Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden lány ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány ilyen?

Figyelt kérdés

Egyszerűen kivagyok a páromtól, 9 éve vagyunk együtt és egyszerűen borzasztó mennyire prűd. 50kg, nem tud és nem is hajlandó a jól bevett 3 póznál többet kipróbálni mert vagy nem megy neki, vagy nem kényelmes. Ne gondoljátok extrákra, akár állva, vagy a mosógépre hajolva, de neki úgy nem jó. Meg máshogy sehogy sem, csak missz, kutya, sima lovagló. Nem tud guggolósan lovagolni, hanyatt esik. Próbáltam rávenni, hogy próbáljunk ki játékszereket, pl dildót de az sem tetszik neki,próbáltam vettem masszázs olajat hogy megmaszírozom vele, hátha de az sem jó mert ragad tőle és ez miatt nem akarja.

Egyszerűen semmi újdonságra nem hajlandó, autós szex, minden ilyesmi kizárva.

Én már nem tudom, hogy ezek valóban ennyire nagy dolgok és én akarnék túl sokat vagy vele van a baj... :/

29 éves a lány.

2024. máj. 22. 22:04
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
15%

#18, Ő csak ripacskodni tud, rinyál mint egy csíra, és nem tudja megmondani, hogy miért is akarja idegenekkel szidatni a párját.

Közben maga körül is söprögethetne, mert még egy ilyen rinyagép, hisztis, követelőző, önző tenyérbe mászó csávót még nem láttam. Biztos anyuci pici fia vokt, azért rinyál ennyit.

Örülj,hogy egyáltalán jut neked nő, mert ripacs,kaffogásodat nem sokan hallgatnák...

2024. máj. 22. 22:48
 22/39 A kérdező kommentje:
#21 Amit a többi férfi társaim írtak, az alapján akkor Téged is üdvözölhetünk a lúzer nők klubjában? Kapsz ajándékba csak tőlem, csak most 10 darab macskát. Csííra :D Nem is értem miből gondolod ezeket,
2024. máj. 22. 22:52
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem is kíván már téged, megesik ez... ennyi nyaggatás után...

Azt meg jegyezd meg, hogy arra a kérdésre, hogy "MINDEN NŐ...?" mindig NEM a válasz, mert nem vagyunk ugyan olyanok!!

2024. máj. 22. 22:52
 24/39 anonim ***** válasza:
23%
22, Gondoltam, hogy csak az alázásra futja tőled. Nyílván már a párod is hány tőled, a passzív-agresszív alázásodtól, zsarnokoskodásodtól. Egy igazi férfi mellett kivirulna, hidd el. Csak tűnj már el az életéből.
2024. máj. 22. 22:56
 25/39 anonim ***** válasza:
93%

Én nem ilyen vagyok.

33/N

Néha engedem popsiba is.

Beleélvezhet a számba is, lenyelem. Orállal nincs bajom, de mélytorok az nincs pld. mert nem megy. Nálunk sok a spontán szex. Pld. múltkor mesztelenül kijöttem a fürdőből, mentem a szekrényhez egy pólóért kicsit behajoltam és szex lett belőle. Hétvégén a kávézást szakítottuk félbe mert megkívántuk egymást a konyhába.

Az autós szexet nálunk én szeretném a párom viszont nem.

8 éves kapcsolat.

2024. máj. 22. 23:02
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Minek vagytok együtt?

Uram isten

2024. máj. 22. 23:22
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

"28 nál az igazság.

Ne vesszünk össze foórum társak!

A kérdező problémája érthető. De való igaz hogy felesleges volt idáig várni. Értem azt is hogy próbálkoztál sokáig, de ehhez sem kell 9 év. Ez jó esetben, 1-2 év alatt ki szokott derülni hogy nem passzolnak a szexuális és egyéb dolgok.

2024. máj. 22. 23:46
 28/39 anonim ***** válasza:
Vasaló póz? Én nőként imádom! Próbáljátok ki! Ha a kutya pózt kedveli, akkor lehet, hogy azt is lehetne citrázni, mondjuk hogy hátra fogod a karját, akar úgy, hogy lent van a feje, vagy úgy, hogy hátra húzod. Fordított lovagló... Majd még írok, ha eszembe jut valami
2024. máj. 23. 04:54
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Vagy tényleg prűd, vagy csak nem izgul fel rád, nem kívánja a tested.

Első feleségem volt ilyen, kutya, misszi, hasonfekvő. Orál zéró.

Az utánam következő versenyzővel mindent megcsinált, amit velem nem, ezt a barátnőjétől tudom. Elég szarul érintett, de túltettem magam rajta. Később az is bebizonyosodott, hogy nem én voltam rossz a szexben, mert az új párom úgy és annyit kényeztetett, ahogy azelőtt senki.

Ne reménykedj, nem fog megváltozni. Egy nő vagy szeret veled szexelni, vagy nem. Ő valószínűleg nem, ahogy velem sem az exem.

2024. máj. 23. 06:15
 30/39 anonim ***** válasza:
Csajodnak nem Rita a keresztneve?
2024. máj. 23. 07:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!