Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire szoktatok szexchatelni?
Figyelt kérdés
19/L2024. máj. 22. 15:21
12/19 anonim válasza:
Attól függ mire gondolsz. Sokan "szerepjátékozni" akartak régen, de annyira bénák voltak, hogy egy életre elvették a kedvemet ettől.
Sima szexchat, max ha olyan a partner, de akkor már inkább izgalmasabb dolgokat szeretek. Irányított maszti, vagy alárendelődik és odaadó, engedelmes partner.
13/19 anonim válasza:
Nehéz találni erre nőt. Többnyire lehetlen. Régebben egyszerűbben ment. Ma már neten beszélgetést indítani is nehéz nőkkel.
14/19 anonim válasza:
Nem szoktam. Egyszerűen nem volt kivel. Azt se tudom hogy kérdezzek rá. Ráadásul azt se tudom mi fér bele. Csak írni vagy kép videó küldése is
Ha meg kapcsolatom van, ott csináljuk és nem csak irogatunk.
15/19 anonim válasza:
Amennyire csak lehet!ha van akivel!
16/19 anonim válasza:
Ha olyan jó lánnyal aki benne lenne akkor teljes mértékben .
17/19 Suetonius válasza:
Kicsit nem lehet, hiszen ez egy vagy rendesen, vagy sehogy dolog. :D
Régen viszonylag sokat csináltam, és kedvelték a hölgyek, ahogy/amit írok...
18/19 anonim válasza:
Sajnos még nem találtam hozzá partnert, pedig jó lenne...
21F
19/19 anonim válasza:
Jó lenne csak egy szókimondó nő kellene aki nem csak tő mondatokkal fejezi ki magát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!