Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat kérek a pasimtól ha azt akarom érezni rendesen meg vagyok dugva?
Nincs nagy mérete így sokat nem várok ilyen téren.
Sok pózban nem is érzem. Előjátékot el is engedtem mert azt szerintem nem is ismeri.
De ha már benne vagyunk a szexben és esetleg nekem is jó akkor miért nem lehet megérteni hogy nekem az kellene hogy jó keményen legyek megdugva?
Hiába kicsi és nem figyel úgy oda rám ahogy kellene legalább ebben produkálna. Legalább 2percnél tovább bírná.
De semmi. A kézimunkából és nyalásból kezd elegem lenni.
Sokat kérek tőle vagy bennem van a hiba?
Nem vagyok kamu. Nem is értem miből gondoljátok.
És talán ez a 2.kérdésem itt. A másik nem is ilyen témában volt.
De köszi a hozzászólást
Hát nemtudom. Nekem nincs kis farkam.
Mégis néha megvibrátorozom a feleségem.
Az a "baj", hogy szeretem, nagyon vonzónak, szexinek találom és Ehez képest csak nagyon keveset vagyunk együtt.
Mókuskerék élet...
Ezért nem tudok istencsászárkirály lenni hanem kB 5-10 perc alatt elsülök és alszom egy jót.
Nekem ez így maga a tökéletesség.
Megölelem és olyat alszom utána, hogy másnap reggel ha kikkel az ágyból akkoris a takarót még ölelgetem álmomban(ő MESÉLTE). Viszont mivel tudom, hogy ez Karcsú teljesítmény ezért néha úgymond megdugom egy vibrátorral, közben nyalok stb és csak ezután jön az 5 percem akkor neki is van 1-2-3 orgazmusa és így mindenki jól elvan.
Én ezt a segédeszközök témát amióta alkalmazom szokott lenni újra második menet abban pedig jól megdugom ahogy te fogalmaztál.
Szóval kreatívnak kell lenni aztán minden ok.
"Előjátékot el is engedtem mert azt szerintem nem is ismeri."
"A kézimunkából és nyalásból kezd elegem lenni."
Ez egy kissé ellentmondásosnak tűnik.
Már megint ez a pöcsméregetős nyomorult.
Most csajnak adta ki magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!