Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat kérek a pasimtól ha azt akarom érezni rendesen meg vagyok dugva?
Nincs nagy mérete így sokat nem várok ilyen téren.
Sok pózban nem is érzem. Előjátékot el is engedtem mert azt szerintem nem is ismeri.
De ha már benne vagyunk a szexben és esetleg nekem is jó akkor miért nem lehet megérteni hogy nekem az kellene hogy jó keményen legyek megdugva?
Hiába kicsi és nem figyel úgy oda rám ahogy kellene legalább ebben produkálna. Legalább 2percnél tovább bírná.
De semmi. A kézimunkából és nyalásból kezd elegem lenni.
Sokat kérek tőle vagy bennem van a hiba?
Nem benned van a hiba, hanem benne. Nem érdekled, csak a saját kielégülésével van elfoglalva, a tiédet nem tartja fontosnak. Ez csak rosszabb lesz… tapasztalat…
27N
Benned is van hiba, nyilván! Nem véletlen, hogy nem vesz magán erőt. A jó szex és minőségi partner nem alanyi jogon jár. Tenni is kell érte.
Hetero férfi
3. Mindent megadok neki. Bármikor kér bármit. Nem panaszkodott még soha rám.
Csak annyit várnák tőle én is kapjak vissza belőle valamennyit.
De végül is mivel van a gond pontosan?
Azzal, hogy nem bírja elég sokáig? A méretével? A technikájával? Vagy azzal, hogy túl lightosan csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!