Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás, ha ragaszkodom ahhoz, hogy a csaj meg legyen fürödve rendesen szex előtt?
Anélkül nem vagyok hajlandó kinyalni. Nekem a 2-3 órája fürdött punci, ami már volt wc-n nem kell. Valahogy nem ízlik. Undorítónak találom.
Én is csak a frissen mosott farkam engedem a szájába venni. Nehogy valami rossz ízt vagy szagot érezzen.
Spontán szexben csak akkor vagyok benne, ha nincs oral.
"Bár szerintem a frissen mosott olyan semmilyen... Nem zavar ha pisilt előtte. Sőt!"
Nekem sajnos rossz tapasztalatom van.
Exemnek nem mertem szólni, hogy rossz ízű a punci. Nagyon szerette, ha kinyalom, szóval rávettem mindig magam. Aztán összeállt a kép, hogy ő képes volt úgy találkozni velem délután, hogy utoljára tegnap este fürdött.
#4 ezt olvasni is rossz volt :D
Azért tegyük hozzá, hogy kb 1 nappal előtti fürdés esetén durva elváltozás van az ízekkel és szagokkal kapcsolatban. Főleg nyáron.
Sulizott. Hazament és erősen gyanítom, hogy fürdés nélkül csak simán átöltözött. Max a csapnál gyors lecsapatta a hónalját (az nem volt büdös). Ezután találkoztunk.
Egyszer nyaralni voltunk, ahol egész nap a tengerben áztunk. Visszamentünk a szállásra, ettünk és utána volt szex. Na akkor nagyon jó volt, akkor élveztem a nyalást.
A sós víz kitakarította rendesen.
Ha nincs orál, akkor engem nem érdekel, ha büdösek, izzadtak vagyunk.
De nyalásnál igen, azért nem árt, ha megvolt a fürdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!