Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális hogy mióta antidepres...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy mióta antidepresszánst szedek nem tudok rendesen maszturbalni és nem érzem hiányát ?

Figyelt kérdés

28 f vagyok Előtte napi kb 3 4 szer minimum maszturbaltam talán ez már függőség is volt .

Most meg nem bírok 2 napja élvezni egyszerűen nem kell és nem vagyok kanos .

Szerencsére előtte se volt barátnőm szóval ilyen téren nem veszélyes de hiányzik azert egy nagy élvezés .

máj. 7. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Az antidepresszáns libido gyilkos.
máj. 7. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen. A legtöbb antidepresszáns csökkenti a nemi vágyat.
máj. 7. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Az antidepresszáns csökkenti a libidót és az orgazmuskészséget is. Tehát akkor se lepődj meg, ha csak örömérzet nélküli ejakulációig jutsz.

A gyógyszer elhagyása után a legtöbb esetben helyreáll a normál nemi működés, de sajnos előfordul olyan is, hogy valaki "úgy marad", ez a PSSD.

[link]

máj. 7. 17:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Felállni meg áll csak nem sokáig és nem tudok elelvezni akor hosszú távon nem lesz ez így jó .
máj. 7. 17:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!