Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik titeket izgatna ha két csaj összeverekedne értetek?
Most légyszi csajok akik ezt nem tennék, görgessetek tovább, köszi.
Ha esetleg voltatok ilyen helyzetbe írjátok le hogy konkrétan mi történt, és hogy a barátnő vagy a szerető voltál e.
Pasik nektek mennyire jönne be?
Ne verekedjenek,de jó érzés ha két lány is kinézett magának.Volt már ilyen az életemben,és nem tudtam választani közülük,vagy nem is akartam.Fura kapcsolat volt,mert mindkettővel lefeküdtem,voltak közös programjaink is.Ők barátnők voltak,úgy elnézték egymásnak,én próbáltam azt is,hogy egyszerre mindkettővel,de abban nem voltak benne.Egyszer volt csak olyan,hogy pettingeltem egyszerre mindkettővel,sikerült őket levetkőztetnek,de szexben nem voltak benne egymás előtt.
Úgy ért véget,hogy végül az egyik jobban tetszett ,és ő lett a barátnőm hivatalosan is.A másik lánnyal megbeszéltük a dolgot,és bár rosszul esett neki ,de elfogadta.
Nem.
Egyrészt az agresszió nem szimpatikus számomra. Másrészt én félnék, hogy baja esik annak akit esetleg szeretek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!