Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik titeket izgatna ha két csaj összeverekedne értetek?
Figyelt kérdés
Most légyszi csajok akik ezt nem tennék, görgessetek tovább, köszi.
Ha esetleg voltatok ilyen helyzetbe írjátok le hogy konkrétan mi történt, és hogy a barátnő vagy a szerető voltál e.
Pasik nektek mennyire jönne be?
2024. máj. 20. 16:59
12/20 anonim válasza:
Akár csajok verekednek pasiért, akár pasik csajért...nálam mindkettő ultragáz viselkedés.
13/20 anonim válasza:
14/20 anonim válasza:
Én szerintem félnék tőlük utána
15/20 anonim válasza:
Nem.
Tetszene hogy képesek lennének ilyenre de ha megtennék az kiábránditó lenne.
Az kicsit sem jön be.
16/20 anonim válasza:
Csak akkor, ha mindkettő valóban űz valamilyen küzdősportot és a szabályokat betartva küzd meg egymással.
17/20 anonim válasza:
Ne verekedjenek,inkább egyszerre kényeztessenek.Meg egymást is.Volt már ilyenben részem.🙂
19/20 anonim válasza:
Há vótmá ilyen tesa, mikó a Mónikasóba vótunk oszt' a Dzsenni meg a Dzsesszi jól megtépték egymást, me' mind a kettővel kavartyoltam, közbe Gézu meg kint állt. De baszki a végén ezek ketten kibékültek oszt' elmentek egymással, nekem meg maradt a Gézu.
Lakatos Bredpitt
20/20 anonim válasza:
Engem izgatna.Ijesztő lenne és furcsa, de valahol izgatna is egyben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!