Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátommal nem járunk sehova,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal nem járunk sehova, csak nála vagyunk, szex vagy gépezés van, ez milyen?

Figyelt kérdés
Párommal lakom pár hónapja, de nem járunk sehova el, csak a lakásban vagyunk. Altalaban számitogepezés, főzés, szex a program. Ez milyen kapcsolat szerintetek? 21N

2024. máj. 19. 14:56
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
84%

#6 én nem jövök össze gamer pasikkal🙋🏼‍♀️

Nekem ez így üres lenne. Alapból sem vagyok otthonülős, mindig megyek valamerre, edzés, wellness, buli, mozi, színház, utazások, akármi, csak ne kelljen sokat otthon ücsörögni…nekem elsorvadna az agyam, ha semmi inger nem érne egész nap, csak munka + tv.

2024. máj. 19. 15:07
 12/34 anonim ***** válasza:
92%
Pasiként mondom, hogy ez még csak rosszabb/unalmasabb lesz idővel.
2024. máj. 19. 15:12
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindketten ezt akarjátok akkor jó, ha te nem ezt akarod, akkor rossz.
2024. máj. 19. 15:12
 14/34 anonim ***** válasza:
78%

Olyan higyxegy lyuk vagy amibe ürít. Ingyen vagy mert még egy kólát se kell fizetni mert beüktetek valahova

Játék pipa

Szex szopás pipa

Pénz is marad pipa ..

Persze van egy csomó olyan program amihez nem kell pénz .

Akár egy kirándulás séta , bármi..

De hogy csak erről szóljon a kapcsolat lehangolo

Ráadásul ennyire fiatalon .

Nekem nőként ez rohadtul megalázó lenne ..

De te tudod .

Ha tudtok beszélgetni ülj le vele

Mondd neki hogy jó lenne közös programokat csinálni ne csak itthon üljetek meg bsszatok

N30

2024. máj. 19. 15:21
 15/34 Nincstovább ***** válasza:
100%

Nyugis :)

Nem egyezik az életviteletek. Vagy megszokod vagy megszöksz.

Ülj le vele és mond el neki, hogy te szeretnél ide vagy oda elmenni, ha nem hajlik rá és te ezt nem tudod elfogadni akkor szakíts vele :)

Mert ez nem lesz jobb :)

U.I.: Meg se próbáld szexxel zsarolni, mert abból előbb vagy utóbb félrekamaty lesz :)

2024. máj. 19. 15:30
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg hogy szerintünk milyen, mert mindenkinek mások az igényei. Ha te nem vagy otthonülős, Ő meg igen akkor nem annyira passzoltok össze. Namármost ezt még lehet közös nevezőre hozni, de ehhez mindkét fél szükséges hogy tudja mi kell a másiknak. Ehhez pedig beszélnetek kell róla!
2024. máj. 19. 16:01
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem “nyugisnak” nevezném, hanem ingerszegénynek és értelmes emberek nem bírják az ingerszegény életet (utána lehet olvasni, minél értelmesebb valaki, annál kevésbé tűri a monotonitást).
2024. máj. 19. 16:03
 18/34 Nincstovább ***** válasza:

Ha van kaja, van játék és van szex egy kapcsolatban, főleg a kapcsolat elején, akkor az nyugis, szerintem.

Még mindig jobb, mint részegen hazaráncigálni valamelyik kocsmából, erre értettem a nyugist. Mindenkinek mást jelent a kikapcsolódás:)

Valakit pedig emiatt kevésbé tartani értelmesnek, inkább tűnik kevésbé intelligensnek :)

Nem feltétlen jelent monotonitást és ingerszegénységet, véleményem szerint, bár nyilván én a kevésbé értelmesek közé tartozok, ha valaki úgy pihen x nap meló után, ahogy a fiatal ember is teszi :)

2024. máj. 19. 17:31
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
#18 a gamerek mindig azzal érvelnek, hogy ez jobb, mintha alkoholizálnának, drogoznának meg buliznának minden hétvégén. Miért, csak ez a két opció van? Vagy játékfüggő valaki, vagy alkoholista? Mindenfajta függőség káros és a minőségi élet rovására megy. Tinikoromban az első barátom játékfüggő volt, szóval tudom, miről beszélek…soha többet ilyet. És ez nem azt jelenti, hogy akkor a drogfüggőkre buknék xD Szerencsére vannak emberek függőségek nélkül is.
2024. máj. 19. 18:05
 20/34 Nincstovább ***** válasza:

Nem tudom mivel érvelnek, de számomra ez még mindig elfogadhatóbb, mint a drogos, piás változat :)

A lényegen nem változtat, ők nem illenek össze, amin lehet változtatni :)

Bár gondolom a srác már akkor is “gamer” volt, amikor megismerkedtek. Ezért is mondtam, hogy meg kell beszélni és kompromisszumra jutni :) Bár még mindig nem tudjuk mennyit játszik szerencsétlen, mert a végén kiderül, hogy heti 1-2 órát xD

2024. máj. 19. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!