Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ti is kedvelitek ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti is kedvelitek ezt a pózt, vagy mi vagyunk furcsák a barátommal?

Figyelt kérdés

Vagy talán nem is póz, mert behatolás nincs is, hanem inkább mód, vagy nem is tudom.

Szóval a barátom térdel mellettem, miközben hanyatt fekszem. A szájával az egyik mellemet, a bal kezével a másik mellemet, és a jobb kezével pedig a csiklómat izgatja, miközben ő a kezemben "lüktet", és próbálja ...visszafogni magát. Uhh, már így a leírás után is kész vagyok 🙈🙈

Persze, szeretünk mindenféle mást is, ezen kívül, de ez a kedvencünk.

Ti is szoktatok ilyet csinálni, vagy ez tök abnormál? Szex ez egyáltalán? Csomó helyen olvastam, hogy ez nem is az, meg csak a "dugás" a szex, stb.

Igazából tök mindegy, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert így anonim ezt sokkal könnyebb megbeszélni 😅

2022. máj. 9. 11:36
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem szex

Max előjáték.

2022. máj. 9. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Ebben semmi furcsa nincs. Es ja ez max elojatek.
2022. máj. 9. 11:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Ahha. És meddig tart az előjáték, és hol kezdődik a szex? Vagy mi a határ, mi szabja meg?
2022. máj. 9. 11:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm így szeret elmenni, azzal a különbséggel, hogy cici, csikló és g pont izgatás van. Utána jön a behatolasos rész, én abban érek a csúcsra.
2022. máj. 9. 12:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem is előjáték. Elég nyakatekert, nem is igazán hangzik izgatónak számomra. De ha ti élveznitek, az a lényeg.
2022. máj. 9. 12:17
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
aki ilyen hulye miert baszik?
2022. máj. 9. 12:25
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Semmi abnormális nincs benne. Mindenkinek más típusú elő- vagy végjáték jön be, nektek ez. Egészségetekre :)
2022. máj. 9. 12:32
 8/10 anonim ***** válasza:
86%
Semmi abnormális nincs benne,a lenyeg hogy ti élvezitek.
2022. máj. 9. 13:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt előjátéknak hívják, ami a szex része (jó esetben). Szex alatt álatban magára az aktusra gondolnak. De amúgy nem tök mindegy? Ha jól esik csináljátok.
2022. máj. 9. 15:50
 10/10 Rodi91 ***** válasza:
100%

Szerintem szex,csak nem behatoláos. Az orális szex sem szex akkor, ha ez sem?

Amúgy mi is szoktunk ilyesmit nekem nagyon izgató, ha én fekszem a hátamon és a barátom fölém térdel.

Mi akár úgy is szoktuk, hogy igazából magunknak fejezzük be, én izgatom a csiklómat, ő veri magának, és közben ebben a pózban nyalogatom a heréit, meg a gátat, ő meg a cicimet izgatja.

30N

2022. máj. 10. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!