Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti is kedvelitek ezt a pózt, vagy mi vagyunk furcsák a barátommal?
Vagy talán nem is póz, mert behatolás nincs is, hanem inkább mód, vagy nem is tudom.
Szóval a barátom térdel mellettem, miközben hanyatt fekszem. A szájával az egyik mellemet, a bal kezével a másik mellemet, és a jobb kezével pedig a csiklómat izgatja, miközben ő a kezemben "lüktet", és próbálja ...visszafogni magát. Uhh, már így a leírás után is kész vagyok 🙈🙈
Persze, szeretünk mindenféle mást is, ezen kívül, de ez a kedvencünk.
Ti is szoktatok ilyet csinálni, vagy ez tök abnormál? Szex ez egyáltalán? Csomó helyen olvastam, hogy ez nem is az, meg csak a "dugás" a szex, stb.
Igazából tök mindegy, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert így anonim ezt sokkal könnyebb megbeszélni 😅
Szerintem szex,csak nem behatoláos. Az orális szex sem szex akkor, ha ez sem?
Amúgy mi is szoktunk ilyesmit nekem nagyon izgató, ha én fekszem a hátamon és a barátom fölém térdel.
Mi akár úgy is szoktuk, hogy igazából magunknak fejezzük be, én izgatom a csiklómat, ő veri magának, és közben ebben a pózban nyalogatom a heréit, meg a gátat, ő meg a cicimet izgatja.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!