Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti melyik szextípust kedvelitek a finom szex vagy a vad-nagyon vad szexet?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!
Puszi lányok nektek
F
2022. ápr. 22. 18:12
2/10 anonim válasza:
Orálisnál a finomat,aktusnál vadabbat.
3/10 anonim válasza:
Teljesen hangulatfüggő, mindkettőt szeretem.
26
(Nem kérek privátot.)
6/10 A kérdező kommentje:
Csakk okosan flegmazal 4/5
2022. ápr. 22. 19:56
7/10 A kérdező kommentje:
Ismeretlenul nagy a pofa nehányotoknak... Magyar mentalitas:Xddd
2022. ápr. 22. 19:58
8/10 anonim válasza:
Nekem hangulattól függ és attól, hogy mit szeretne a pasi. Mivel évek óta nem szexeltem, jelenleg a finomra vágynék. (De csakis párkapcsolatban!)
9/10 anonim válasza:
"Ismeretlenul nagy a pofa nehányotoknak... Magyar mentalitas:Xddd"
Te meg ismeretlen nőket kérdezel a neten hogy szeretnek szexelni. Gondolom élőben nem nagy a pofa meg elhajtanának a g*cibe.
10/10 anonim válasza:
#9 XD Mit vársz tőle, "magyar mentalitás". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!