Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik pózt kedvelitek leginkább a 3 legalapabb közül?
Figyelt kérdés
Igen, múltkor egyszer már kiírtam, csak a szavazást elfelejtettem.2022. ápr. 22. 19:31
A kérdező szavazást indított:
misszionárius
lovagló
kutya
33 szavazat
1/8 anonim válasza:
Ez akkora kamu. Kutyát max kis pénisszel szeretik, ha van rendes bréd, akkor nem is engedik.
2/8 A kérdező kommentje:
Ha a "rendes bréd" nem tolod a herédig, akkor nem fáj a nőnek, és baromi jó kutyában. Csak nem ész nélkül kell csattogtatni.
2022. ápr. 22. 19:43
3/8 anonim válasza:
Első..19 cm farkam van s imádják kutyába a csajok..
4/8 anonim válasza:
1#-es még sosem próbálta nővel, ne szóljátok le ezért :)
6/8 anonim válasza:
Ha ügyes a pasi akkor kutya, amúgy misszionárius
7/8 anonim válasza:
19 is rendes méretű..Azért sz nem egy lóbaszó..
8/8 anonim válasza:
1-es szerintem azt gondolja, hogy a kutya egyenlő az anallal 🤷♀️
Egyébként ha ugyes a pasi, akkor mindhárom 🙆♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!