Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal az elmult 1 hónapban 1x volt szex,fél éve vagyunk együtt és vele is vesztettem el de az az egy is rossz volt Hogyan tudnam fellenditeni a szexualis eletunket?
Figyelt kérdés
Nekem sokkal nagyobb a libidom,mint neki és általában mindig én kezdeményezek de rohadt sokszor utasított már vissza.
Barátom 19 én 18 alatt vagy jóval.
Szerintetek ez már veszett fejsze?:/
2021. máj. 19. 12:14
1/18 anonim válasza:
Hat szerintem az. Én a szakítást látom megoldásnak.
3/18 anonim válasza:
Abban a korban napi 3x vertem ki, mert nem volt barátnőm. Kifogtál egy aszexet.
4/18 anonim válasza:
Fél év, wow. Ott még ilyen heti 3x kéne lenni akciónak legalább.
Vagy téged nem kíván, nem tetszel neki,vagy neki van vmi szégyellni valója.
5/18 anonim válasza:
Lehet furán hangzik, deee
Mi lenne ha beszélgetnétek erről?
És a "18 alatt jóval" az mégis mennyit jelent? 14?
6/18 A kérdező kommentje:
16
2021. máj. 19. 12:27
7/18 A kérdező kommentje:
Ha valami negativat mondok a kapcsolatunkrol akkor meg hisztisnek nevez...
2021. máj. 19. 12:28
8/18 anonim válasza:
Hagyd ezt a csavót, mert egy életre megutáltatja veled a férfiakat!
10/18 anonim válasza:
Dobni azonnal!
Ne légy hülye!
Ilyen koromban heti 4-5x is élveztem a szexet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!