Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal az elmult 1 hónapban 1x volt szex,fél éve vagyunk együtt és vele is vesztettem el de az az egy is rossz volt Hogyan tudnam fellenditeni a szexualis eletunket?
Nekem sokkal nagyobb a libidom,mint neki és általában mindig én kezdeményezek de rohadt sokszor utasított már vissza.
Barátom 19 én 18 alatt vagy jóval.
Szerintetek ez már veszett fejsze?:/
Hát ez elég gáz. Tini koromban ha volt negyed óránk, már dugtunk is :)
Keress valaki hozzád valód!
Itt mindenki azzal jön, hogy ebben a korban folyamatosan megállás nélkül kúrni kéne. Szerintem van aki ilyen és van aki nem, de mindegy.
Ami viszont aggasztóbb: "Ha valami rosszat mondok a kapcsolatunkról,e gyből hisztisnek mond".
NA ez az, amit nem szabad eltűrni. Pontosan ugyanannyira vagy tagja a kapcsolatnak, mint ő, szóval pontosan ugyanannyi jogod van jól érezni magad benne, mint neki.
És attól még, hogy ő nem tekinti valósnak a problémát, ha számodra egy probléma valós, akkor az az is, hisz a kapcsolatban szereplők 50%-ának okoz problémát.
Szóval szerintem állj a sarkadra és jelezd neki, hogy vagy komolyan vesz téged és tesz a kapcsoaltért, vagy értelmetlen az egész kapcsolatosdi.
Ha már ilye kevés van , az csak romlani fog.
Naponta lenni kellene egyszer, de ha kétszer lenne naponta az se lenne sok.
Szerintem is hagyd el, még ha nehéz is, mert később még nehezebb lesz.
Nem tudom hogy ezek a válaszadók miért írják hogy napi 1-2 szex kell, meg mellé minden kicsöngetésben egy dugás...
Lehet én vagyok különc, de párommal tizenévesen heti egyszer volt szex és nem hiányolta egyikünk sem, nem kellett több. Persze volt olyan is, hogy egész hétvégén együtt voltunk, de átlagosan nem kötelező agyba főbe dugni.
Jól tetted!
Leírnád nekünk, hogy hogyan zajlott ez le köztetek? Gondolom megemlítetted hogy egy gyökér, és még csak fel sem áll neki vagy hogy volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!