Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A borotvált punci ki tud menni a divatból?
Figyelt kérdés
Kár lenne, ha visszajönne az a sok szőr ami régen volt.máj. 18. 21:54
1/19 BohócKolbász válasza:
Szerintem ez inkább ízlés kérdése. A viselője komfortérzete dönti el jó-e vagy sem.
Férfiaknál ugyanez van. Nem megy ki, mert van aki akarja van aki nem akarja.
2/19 anonim válasza:
Kizárt, annál gyönyörűbb dolog nincs a világon!
3/19 anonim válasza:
nekem nem tetszik a full csupasz. ezt a barátnővel kell megbeszélni, hogy kinek hogyan tetszik. nem divat kérdése, hanem egyéni ízlésé.
4/19 anonim válasza:
Ez sosem volt divat! Mert sok lány, nő, csak egészségügyi dolgok miatt csupaszítja, trimmeli, fazonírozza. S sokszor a partnere miatt. Mert aki nyalt már mindkettőt az tudja milyen egy szőrös természetes punci. Szép, ez tény, de a csupasz is szép. Ha engem kérdez bárki is emiatt. Én mindig azt mondom, hogy olyan legyen ami csak fokozza a komfort érzetet. Én elfogadom azt amilyen és igyekszem nem a szőrszálak nyelvemről való leszedegetésével foglalkozni.
5/19 anonim válasza:
Régen sem volt mindenki szőrös, vagyis én soha pedig 49 vagyok
6/19 anonim válasza:
Abban pillanatban levágom a f&rkam és jöhet a világvége is.
7/19 anonim válasza:
"Régen sem volt mindenki szőrös, vagyis én soha pedig 49 vagyok"
Nem vagy elég idős.
8/19 anonim válasza:
"Ez sosem volt divat! Mert sok lány, nő, csak egészségügyi dolgok miatt csupaszítja, trimmeli, fazonírozza. S sokszor a partnere miatt."
Ez utóbbi pontosan a divat. Meg az, hogy nem hagyod szőrösen, mert félsz, hogy lenéznek, igénytelennek tartanak miatta, mi több, már saját magadat is igénytelennek tartod miatta (mások elvárásainak internalizálása).
9/19 anonim válasza:
Aki lepontozta a #7-es választ: a 80-as évek előtt még kifutómodellek sem szőrtelenítették, semennyire, még a bikinivonalat sem.
10/19 anonim válasza:
Egyébként a kérdésre a válasz az, hogy ki tud menni a divatból. Volt már rá példa, hogy bizonyos testrész szőrtelensége kiment a divatból: nem is olyan rég férfiként a rövidre nyírt haj és maximum egy kisebb bajusz volt elfogadott, minden más vagy igénytelennek, vagy furcsának számított. Aztán jöttek olyan fiatal generációk, akik ezt felrúgták, elterjedt a hosszú haj, divat lett szakállt növeszteni, elfogadott borostásra hagyni az arcot, stb. és ez azóta is nagyjából így maradt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!