Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A borotvált punci ki tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A borotvált punci ki tud menni a divatból?

Figyelt kérdés
Kár lenne, ha visszajönne az a sok szőr ami régen volt.
máj. 18. 21:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%
Soha nem megy ki. Ugyanúgy, ahogy a szőrös sem fog kimenni soha. Valaki ezt szereti, valaki azt. Szerencsére nálunk párom is meg én is a csupaszt szeretjük mindenhogy, szóval ezen nem veszünk össze.😀
máj. 19. 01:17
 12/19 anonim ***** válasza:
72%

A nők nagy része nem divatból szőrteleníti a punciját, hanem mert így kényelmesebb neki.

Én sem lennék szakállas, pusztán divatból.

máj. 19. 04:08
 13/19 anonim ***** válasza:
34%

Remélem!

Egy NŐ szörös, a kislányok csupaszok. Én pedig nem vagyok pedo.

máj. 19. 07:54
 14/19 anonim ***** válasza:
46%
Meg az összes borotvált arcú férfi kisfiú... hagyjuk már ezt a baromságot. Saját magad járatod le.
máj. 19. 07:56
 15/19 anonim ***** válasza:
39%
Nem csak divatból, hanem cikizés miatt is leborotválják. Pl munkahelyi öltözőben a többi kolléganő szóváteszi.
máj. 19. 08:59
 16/19 anonim ***** válasza:
40%
Minden ki tud menni a divatból. A borotvált puncinál erre még nagy is az esély, mert szebb, mint a szőrös, és általában a csúnya dolgok jönnek divatba.
máj. 19. 09:23
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem lenne kár. Pont most kezd megint teret nyerni a szőrös punci, ami a természetes.
máj. 19. 10:00
 18/19 anonim ***** válasza:
32%

Nem megy ki a “divatból “ a csupasz punci de egyre tobb hölgy nő hagy egy csíkot a szeméremdombon

Nekem tetszik

30/f

máj. 19. 12:17
 19/19 anonim ***** válasza:
10%
#17: A t*kony és a fogszuvasodás is természetes, mégsem gusztusosak.
máj. 23. 19:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!