Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk akik (haverokkal) jártok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk akik (haverokkal) jártok konditerembe! Hogy álltok az edzés utáni zuhanyzáshoz? Ott, egymás előtt meztelenül vagy inkább csak dezodor és majd otthon egyedül...?

Figyelt kérdés
máj. 18. 12:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

"Nem vagyok kíváncsi egy másik férfi farkára."

Én sem, nem is azt lesem. Ugyanolyan, mint hogy pl jó alakú nőket fürdőruhában szívesen megnézek, de mondjuk egy strandon nem jó alakúak is vannak és nem okoz problémát, nem úgy megyek ott, hogy fúj nekem ez undorító

máj. 18. 20:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Simán zuhanyzunk egymás előtt.
máj. 18. 22:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Tök természetes ilyen esetben a meztelen zuhanyzás. 29f
máj. 19. 07:22
 14/16 Sz.Árpád ***** válasza:
63%
Kondi terembe ugyan nem jàrok viszont uszodába jártam, és nem volt ebböl sosem gond. Elejébek kicsit fura volt, de utána már megszoktam.
máj. 19. 07:46
 15/16 anonim ***** válasza:
én focizni járok, a csapatban vannak a legjobb haverjaim is, de vannak ott pl. testvérek is. Senkit nem zavar, ha meztelenül látja a másikat, legalábbis ezt vettem észre.
jún. 1. 07:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Járok csapatsportra,edzés után lezuhanyzunk,nincs ebbe semmi ciki,vagy kivetnivaló szerintem.

17/F

aug. 1. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!