Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk akik (haverokkal) jártok konditerembe! Hogy álltok az edzés utáni zuhanyzáshoz? Ott, egymás előtt meztelenül vagy inkább csak dezodor és majd otthon egyedül...?
Figyelt kérdés
máj. 18. 12:45
A kérdező szavazást indított:
Dezodor, aztán majd otthon fürdök inkább!
Simán letusolunk egymás előtt pucéran!
Ott zuhanyzunk, de nem egyszerre megyünk be, hanem külön-külön
17 szavazat
1/16 anonim válasza:
egymás előtt, pasik vagyunk és nem szégyenlősködünk
2/16 anonim válasza:
Mióta metélt vagyok nem szeretem az ilyen zuhanyzókat.
3/16 anonim válasza:
Soha még csak hasonló se történt velem.. Mindig elcsodálkozom, amikor ilyeneket olvasok. Mintha egy alternatív univerzumban élnék.
5/16 anonim válasza:
Dehogy zuhanyozok fiúkkal! Fúj! Gusztustalan! El is ment az étvágyam! Vannak olyanok akik együtt fürdenek? Most komolyan? Hát, még ilyet...
6/16 anonim válasza:
5# Nem vagyok kíváncsi egy másik férfi farkára.
Bocsika...
7/16 anonim válasza:
Lehet én vagyok rosszul bekötve, de nem értem.. Egyrészt, ez miért Szexualitás kategória, ha csak sima zuhanyzásról van szó, de nincs szexuális jellege a dolognak? Ott a kondizuhanyzóban akarnak dugni, vagy mi? Ha igen, akkor miért a Hetero kategóriában van? Nem akarok bántani senkit, csak tényleg nem értem..
8/16 anonim válasza:
Szinte mndig zuhanyzom edzés, úszás, szaunázás után, legtöbbször több zuhanyfülkés, de nyitott zuhanyzók vannak. Rengetgen zuhanyoznak, nem értem ez miért szexualitás kategória
9/16 anonim válasza:
Azok után hogy simán megbeszéljük egymással kinek milyen a szex a csajaval, ki miket próbált ki, gondolod zavar hogy meztelenül látom? :)
19/F
10/16 anonim válasza:
9# Igazad van, elnézést kívánok, túl prűd vagyok, bocs akiket megbántottam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!