Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ha orál szex közben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ha orál szex közben a pasi megkérne rá titeket hogy nyaljátok ki a fenekét, megtennétek?

Figyelt kérdés
Orál szex közben megkérne rá titeket hogy nyaljátok ki a fenekét, akkor megcsinálnátok?

2024. máj. 17. 17:21
1 2
 11/20 anonim válasza:
66%
Utolsónak ment a like. Szeretem, ha nekem csináljak, de én is viszonzom ;)
2024. máj. 17. 18:10
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
10. Elég undorító, hogy te a nők megalázására élvezkedsz. 🤮
2024. máj. 17. 18:31
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
Nyalni nem. Ujjazásban, plugozásban benne vagyok.
2024. máj. 17. 18:41
 14/20 anonim ***** válasza:
70%

Ha igényes a férfi akkor persze.

Különben nem biszex/meleg ettől senki mivel NŐVEL akarja csinálni, akkor lenne meleg vagy biszex ha FÉRFIVAL akarná csinálni. Ennyi erővel a szopástól, csókolózástól, anális szextől is az valaki. Sőt a nők pedig tuti leszbik mikor nyalják őket, mert hát a leszbikusok is azt szokták csinálni! Jézusom gyere le! 😃

2024. máj. 17. 19:45
 15/20 anonim ***** válasza:
65%
Tettem már meg igen.
2024. máj. 17. 20:15
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
Igen. Szerintem nekem is tetszene. Én különösen olyan vagyok, ha tetszik egy férfi és megbolondulok az illatától, akkor harapom, nyalom, smárolom, ahol érem. Kicsit kattos vagyok de eddig mindenkinek bejött xdd.
2024. máj. 17. 20:29
 17/20 anonim ***** válasza:
10%
Undorító
2024. máj. 17. 22:38
 18/20 anonim ***** válasza:
12%

Egyáltalán mi volt az akinek ez először az eszébe jutott bmeg

Undorító

2024. máj. 17. 22:38
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
nem
2024. máj. 18. 01:13
 20/20 aZoé ***** válasza:
73%
Egy exemmel még az ősidőkben már 2 éve voltunk együtt,amikor előhozakodott a dologgal,hogy ő ezt mennyire szeretné érezni. Őszinte kapcsolatunk volt,így az,hogy 2 évbe telt mire elő mert vele hozakodni,jól mutatja mennyire nem könnyű téma. Én is idegenkedtem tőle. Mondtam,hogy higiénia,megalázó stb. De addig-addig emlegette,hogy azzal a feltétellel,hogyha teljesen higiénikussá tudja magát tenni megpróbáljuk. És ő meg is tette. Vett direkt "oda való" kimosót,leborotválta. Így megtettem neki, és végül nem is lett kellemetlen. Utánna rendszeresen megismételtük,és bár az előkészületek miatt nem lett az átlagos együttlétek része,azért időnként belecsempésztük. És nem éreztem megalázónak,mert végülis mindketten tettünk érte valamit. És valahol a kölcsönösség egy kapcsolat lényege.
2024. máj. 18. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!